Een leuk bedrijfsuitje met al je collega’s

SOS Events ligt centraal op de Veluwe, in het prachtige Uddel. Door de bosrijke omgeving en de prachtige natuur is de Veluwe de ideale plek voor een leuk bedrijfsuitje. De Veluwe beschikt tevens over een aantal bijzondere locaties die je bedrijfsuitje, in combinatie met de evenementen van SOS Events, tot een groot succes kunnen maken.

Leuk bedrijfsuitje

Een leuk bedrijfsuitje boeken wat bij iedereen in de smaak valt is lastig, maar niet onmogelijk. SOS Events heeft veel leuke activiteiten die je bedrijfsuitje tot een succes kunnen maken! Stap samen met je collega’s in de de klaarstaande Mini Coopers. De één navigeert terwijl de ander stuurt. De route eindigt bij een vliegveld waar jullie in een vliegtuig stappen en zelf mogen vliegen. Jullie kunnen ook kiezen voor een elektrische Chopper of loopfiets. Met onze routes kunnen jullie op een toffe wijze de Veluwe verkennen.

Voor meer leuke activiteiten kun je contact met ons opnemen! SOS Events bespreekt graag de mogelijkheden met je door.

De leukste bedrijfsuitjes:

Mini Classic Tour

Stap in onze karakteristieke Mini Coopers voor een unieke tocht over de Veluwe met leuke opdrachten. Een bijzonder bedrijfsuitje!

Score: 8.8
Vanaf: € 97.50 p.p.
Lees meer
Rechercheurs op de Veluwe

Lossen jullie de cold case op? Was het een moord of toch liefdesverdriet? Jullie gaan het onderzoeken in Garderen of Otterlo!

Score: 8.1
Vanaf: € 47.50 p.p.
Lees meer
Chop chop gas d’r op

Vol gas genieten van de Veluwe op de E-chopper. Ga met je collega’s op een uniek vervoersmiddel op weg met onderweg teamactiviteiten.

Score: 8.1
Vanaf: € 52.50 p.p.
Lees meer
Privé: E-Loopfiets, hoe gaaf is dat!

De E-loopfiets (of Lopifit) is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Uniek in NL!

Score: 8.5
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer