Een leuk personeelsuitje met het eigen bedrijf

SOS Events ligt centraal op de Veluwe, in het prachtige Uddel. Door de bosrijke omgeving en de prachtige natuur is de Veluwe de ideale plek voor een leuk personeelsuitje. De Veluwe beschikt tevens over een aantal bijzondere locaties die je personeelsuitje, in combinatie met de evenementen van SOS Events, tot een groot succes kunnen maken.

Leuk personeelsuitje

Een leuk personeelsuitje boeken wat bij iedereen in de smaak valt is lastig, maar niet onmogelijk. SOS Events heeft veel leuke activiteiten die je personeelsuitje tot een succes kunnen maken! Kruip in de huid van een roemzuchtige strijder en kom er achter wie van je collega’s de beste schutter is met het handboogschieten of met het luchtbuksschieten. Je kunt ook kiezen voor de loopfiets of de E-chopper. Onze elektrische voertuigen waarmee je de Veluwe mee kunt leren kennen.

Voor meer leuke activiteiten kun je contact opnemen met SOS Event! Wij bespreken graag de mogelijkheden met je door.

De leukste personeelsuitjes:

Privé: Clinic luchtbuksschieten

Een bijzondere vergaderbreak? Boek dan luchtbuksschieten! Leer met deze wapens om te gaan en schiet zoveel mogelijk punten bij elkaar!

Score: 8.3
Vanaf: € 19.50 p.p.
Lees meer
Privé: Clinic handboogschieten

Handboogschieten als leuke onderbreking op de dag of als onderdeel van een compleet arrangement. Wie is de Wilhelm Tell in jullie team?

Score: 8.4
Vanaf: € 19.50 p.p.
Lees meer
Privé: E-Loopfiets, hoe gaaf is dat!

De E-loopfiets (of Lopifit) is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Uniek in NL!

Score: 8.5
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer
Chop chop gas d’r op

Vol gas genieten van de Veluwe op de E-chopper. Ga met je collega’s op een uniek vervoersmiddel op weg met onderweg teamactiviteiten.

Score: 8.1
Vanaf: € 52.50 p.p.
Lees meer