Bedrijfsuitje op de Veluwe

Op zoek naar het perfecte bedrijfsuitje op de Veluwe? Dan ben je bij SOS Events aan het juiste adres! Alle uitjes vinden plaats op de prachtige Veluwe. Door de activiteiten te combineren met een gezellige horeca locatie, mooie plekjes voor activiteiten en misschien wel een gave route langs de highlights van de Veluwe word je bedrijfsuitje een onvergetelijke dag.

Het leukste bedrijfsuitje op de Veluwe

Rijd een prachtige route over de Veluwe in een authentieke Mini Cooper. Liever iets met meer spanning? Kies dan voor een Fly & Drive! Na een prachtige rondvlucht over de Veluwe in een sportvliegtuigje stap je weer in de klassieke Mini, op zoek naar volgende opdrachten. Of maak het iets sportiever en bezoek één van de twee populairste klimbossen van de Veluwe en maak vervolgens een ritje op een stoere E-chopper.  

SOS Events organiseert de perfecte vergaderbreak of een onvergetelijk bedrijfsuitje speciaal voor jou. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Mini Classic Tour

Stap in onze karakteristieke Mini Coopers voor een unieke tocht over de Veluwe met leuke opdrachten. Een bijzonder bedrijfsuitje!

Score: 8.8
Vanaf: € 97.50 p.p.
Lees meer
Fly & Drive: vliegen en Mini Coopers!

Echt iets bijzonders? Stap dan in onze Mini Cooper en zet koers richting het vliegveld: een sportvliegtuig staat klaar!

Score: 8.2
Vanaf: € 147.50 p.p.
Lees meer
E-chopper Tour – Stoerste uitje ooit!

E-chopper, stoerste bedrijfsuitje allertijden! Met zijn dikke banden en chopperstuur krijgt iedereen een lach op zijn gezicht.

Score: 8.1
Vanaf: € 42.50 p.p.
Lees meer
Klimmen op de Veluwe!

Een bedrijfsuitje vol spanning en sensatie: kies jij voor de hoogte van Klimbos Garderen of het spektakel van Klimbos Harderwijk?

Score: 9.0
Vanaf: € 24.95 p.p.
Lees meer