Een bijzonder teamuitje midden op de Veluwe

SOS Events ligt centraal op de Veluwe, in het prachtige Uddel. Door de bosrijke omgeving en de prachtige natuur is de Veluwe de ideale plek voor een bijzonder teamuitje. De Veluwe beschikt tevens over een aantal bijzondere locaties die je teamuitje, in combinatie met de evenementen van SOS Events, tot een groot succes kunnen maken.

Bijzonder teamuitje

Altijd al eens willen klimmen op de Veluwe? Bij SOS Events kan het! In ons klimbos Harderwijk en Garderen is dit zeker mogelijk. Zoef door het bos met onze Rollercoaster Zipline of maak een vrije val van maar liefst 16 meter hoogte! Liever de Veluwe verkennen met een leuk voertuig? Kies dan voor de loopfiets of E-chopper en rij met deze elektrische elektrische voertuigen een bijzondere route over de Veluwe. Een echt bijzonder teamuitje is de Mini classic tour. Durf jij het aan?

SOS Events heeft nog veel meer bijzondere teamuitjes voor je in de aanbieding. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

De meest bijzondere teamuitjes:

Mini Classic Tour

Stap in onze karakteristieke Mini Coopers voor een unieke tocht over de Veluwe met leuke opdrachten. Een bijzonder bedrijfsuitje!

Score: 8.8
Vanaf: € 97.50 p.p.
Lees meer
Chop chop gas d’r op

Vol gas genieten van de Veluwe op de E-chopper. Ga met je collega’s op een uniek vervoersmiddel op weg met onderweg teamactiviteiten.

Score: 8.1
Vanaf: € 52.50 p.p.
Lees meer
Je kan de boom in!

Een bedrijfsuitje vol spanning en sensatie: kies jij voor de hoogte van Klimbos Garderen of het spektakel van Klimbos Harderwijk?

Score: 9.0
Vanaf: € 30.00 p.p.
Lees meer
Privé: E-Loopfiets, hoe gaaf is dat!

De E-loopfiets (of Lopifit) is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Uniek in NL!

Score: 8.5
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer