Bedrijfsuitje in Nunspeet

Op zoek naar het perfecte bedrijfsuitje in Nunspeet Dan ben je bij SOS Events aan het juiste adres! Alle uitjes vinden plaats op de prachtige Veluwe, gelegen aan de rand van Nunspeet. Door de activiteiten te combineren met een gezellige horeca locatie, mooie plekjes voor activiteiten en misschien wel een gave route langs de highlights van de Veluwe word je bedrijfsuitje een onvergetelijke dag.

Het leukste bedrijfsuitje in Nunspeet

Rijd een prachtige route over de Veluwe in een authentieke Mini Cooper. Liever iets met meer spanning? Kies dan voor een Fly & Drive! Na een prachtige rondvlucht over de Veluwe in een sportvliegtuigje stap je weer in de klassieke Mini, op zoek naar volgende opdrachten. Of maak het iets sportiever en bezoek één van de twee populairste klimbossen van de Veluwe en maak vervolgens een ritje op een stoere E-chopper.  

SOS Events organiseert de perfecte vergaderbreak of een onvergetelijk bedrijfsuitje bij Nunspeet speciaal voor jou. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

De leukste uitjes van Amersfoort:

Mini Classic Tour

Stap in onze karakteristieke Mini Coopers voor een unieke tocht over de Veluwe met leuke opdrachten. Een bijzonder bedrijfsuitje!

Score: 8.8
Vanaf: € 97.50 p.p.
Lees meer
Fly & Drive: vliegen en Mini Coopers!

Echt iets bijzonders? Stap dan in onze Mini Cooper en zet koers richting het vliegveld: een sportvliegtuig staat klaar!

Score: 8.2
Vanaf: € 147.50 p.p.
Lees meer
Chop chop gas d’r op

Vol gas genieten van de Veluwe op de E-chopper. Ga met je collega’s op een uniek vervoersmiddel op weg met onderweg teamactiviteiten.

Score: 8.1
Vanaf: € 52.50 p.p.
Lees meer
Je kan de boom in!

Een bedrijfsuitje vol spanning en sensatie: kies jij voor de hoogte van Klimbos Garderen of het spektakel van Klimbos Harderwijk?

Score: 9.0
Vanaf: € 30.00 p.p.
Lees meer