Coronaproof uitje, hoe kan dit alsnog?

Met je collega’s toch wat ondernemen is nu niet vanzelfsprekend. We kregen in het verleden daarom ook veel annuleringen. Nu we een goed alternatief kunnen aanbieden, onze online bedrijfsuitjes en teambuilding, zien we deze bezwaren gelukkig langzaam verdwijnen.
Natuurlijk begrijpen wij ook dat iedereen elkaar het liefste live ontmoet en plezier heeft. Maar wanneer de opinie in het bedrijf anders is, zal je toch moeten schakelen. Geen uitje is voor even niet erg, maar een jaar lang niets doen is not done. Wij hebben daarom ook snel geschakeld en diverse online uitjes en teambuilding ontwikkeld.

HACKED
Inmiddels worden onze games door veel bedrijven geboekt en dat is een goed teken. Zo hebben wij voor teambuidling de populaire game HACKED en voor een fun uitje de Who’s the Millionaire?! game. Daarnaast leveren wij natuurlijk de klassieke pubquiz, met of zonder quizmaster. En ontwikkelen we uitjes of teambuilding op maat. We merken dat er vraag naar is, en dat doet ons goed!

Helemaal niet meer naar buiten?
Nee hoor, we hadden afgelopen week een 7-tal evenementen. Kleinschalig, maar wel outdoor! Deze programma’s draaien we onder andere bij ExperienCity, onze eigen evenementenlocatie die we uiteraard coronaproof hebben ingericht. De deelnemers gingen op ‘stap’ met onze elektrische loopfietsen (ook bekend van de 1e aflevering van Dragon’s Den), en ze hebben de Veluwe verkend op de E-choppers. Met deze vervoersmiddelen kunnen we de 1,5 meter goed garanderen. Een coronaproof uitje hoeft dus niet per se binnen plaats te vinden.

Wordt alles dan weer normaal?
Helaas hebben wij die wijsheid niet in pacht, maar voor dit jaar zullen veel bedrijven toch gaan kiezen een online teambuilding of bedrijfsuitje. Of dit tijdens een vrijdagmiddagborrel of het gebruikelijke dagje weg wordt gedaan valt nog te bezien. Natuurlijk zullen we in de toekomst weer ‘gewoon’ onze uitjes buiten laten plaatsvinden en komt het vast goed, maar voor nu verwachten wij jullie veelal online te gaan ontmoeten.

Interesse?
Heb je interesse in een online uitje, bedrijfsuitje, teambuilding of een op maat gemaakte online game voor het bedrijf? Neem dan even contact met ons op, wij praten je dan graag bij. Bekijk ons aanbod op www.bedrijfsfeest.nl of www.teambuilding.nl en bel ons gerust op 0577-401506.