Een bijzonder bedrijfsuitje voor al je collega’s

SOS Events ligt centraal op de Veluwe, in het prachtige Uddel. Door de bosrijke omgeving en de prachtige natuur is de Veluwe de ideale plek voor een bijzonder bedrijfsuitje. De Veluwe beschikt tevens over een aantal bijzondere locaties die je bedrijfsuitje, in combinatie met de evenementen van SOS Events, tot een groot succes kunnen maken.

Bijzonder bedrijfsuitje

Altijd al willen vliegen met een sportvliegtuig? Bij SOS Events kan het! Tijdens de Fly&Drive begint je de dag met een toffe route in een klassieke Mini. Vervolgens komen jullie aan op het vliegveld en daar begint de officiële vliegles. Liever iets kleiners op wielen? Kies dan voor de E-loopfiets en rij met deze elektrische fiets een bijzondere route over de Veluwe. Een echt bijzonder bedrijfsuitje de CSI Veluwe, lossen jullie de mysterieuze moord op?

SOS Events heeft nog veel meer bijzondere bedrijfsuitjes voor je in de aanbieding. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

De meest bijzondere bedrijfsuitjes:

Rechercheurs op de Veluwe

Lossen jullie de cold case op? Was het een moord of toch liefdesverdriet? Jullie gaan het onderzoeken in Garderen of Otterlo!

Score: 8.1
Vanaf: € 47.50 p.p.
Lees meer
Mini Classic Tour

Stap in onze karakteristieke Mini Coopers voor een unieke tocht over de Veluwe met leuke opdrachten. Een bijzonder bedrijfsuitje!

Score: 8.8
Vanaf: € 97.50 p.p.
Lees meer
Fly & Drive: vliegen en Mini Coopers!

Echt iets bijzonders? Stap dan in onze Mini Cooper en zet koers richting het vliegveld: een sportvliegtuig staat klaar!

Score: 8.2
Vanaf: € 147.50 p.p.
Lees meer
Privé: E-Loopfiets, hoe gaaf is dat!

De E-loopfiets (of Lopifit) is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Uniek in NL!

Score: 8.5
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer