Een origineel bedrijfsuitje midden op de Veluwe

SOS Events ligt centraal op de Veluwe, in het prachtige Uddel. Door de bosrijke omgeving en de prachtige natuur is de Veluwe de ideale plek voor een origineel bedrijfsuitje. De Veluwe beschikt tevens over een aantal unieke locaties die je bedrijfsuitje, in combinatie met de evenementen van SOS Events, tot een groot succes kunnen maken.

Origineel bedrijfsuitje

Een tof bedrijfsuitje organiseren is altijd een uitdaging. Wanneer is iets origineel genoeg? SOS Events heeft het antwoord op deze vraag! Wat dacht je van een Fly & Drive? De dag begint met een klaarstaande Mini Cooper uit de jaren ’70/ ’80. De route eindigt bij het vliegveld waar jullie de kans krijgen om een officiële vliegles te krijgen. Liever met beide benen op de grond blijven? Kies dan voor
de E-chopper of de E-loopfiets, een elektrisch vervoersmiddel waarmee je over de Veluwe kunt toeren. Rij je liever off-road neem dan een GPS-mountainbike mee!

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om je bedrijfsuitje zo origineel mogelijk te maken. Neem contact op met SOS Events om de opties voor je dag door te nemen!

De meest originele bedrijfsuitjes:

CSI Veluwe – Cold case Staverden

In 1353 is Vrouwe Leonora gestorven, maar kwam dit door liefdesverdriet of door moord. Jullie gaan dit uitzoeken met onze iPad game!

Score: 8.1
Vanaf: € 7.50 p.p.
Lees meer
E-chopper Tour – Stoerste uitje ooit!

E-chopper, stoerste bedrijfsuitje allertijden! Met zijn dikke banden en chopperstuur krijgt iedereen een lach op zijn gezicht.

Score: 8.1
Vanaf: € 42.50 p.p.
Lees meer
E-Loopfiets, hoe gaaf is dat!

De E-loopfiets (of Lopifit) is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Uniek in NL!

Score: 8.5
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer
Mountainbiken met teambuilding onderweg!

Stap samen met je collega´s op de mountainbike en overwin modderpaden en zandafgravingen!

Score: 8.1
Vanaf: € 30.00 p.p.
Lees meer