Een origineel bedrijfsuitje midden op de Veluwe

SOS Events ligt centraal op de Veluwe, in het prachtige Uddel. Door de bosrijke omgeving en de prachtige natuur is de Veluwe de ideale plek voor een origineel bedrijfsuitje. De Veluwe beschikt tevens over een aantal unieke locaties die je bedrijfsuitje, in combinatie met de evenementen van SOS Events, tot een groot succes kunnen maken.

Origineel bedrijfsuitje

Een tof bedrijfsuitje organiseren is altijd een uitdaging. Wanneer is iets origineel genoeg? SOS Events heeft het antwoord op deze vraag! Wat dacht je van een Fly & Drive? De dag begint met een klaarstaande Mini Cooper uit de jaren ’70/ ’80. De route eindigt bij het vliegveld waar jullie de kans krijgen om een officiële vliegles te krijgen. Liever met beide benen op de grond blijven? Kies dan voor
de E-chopper of de E-loopfiets, een elektrisch vervoersmiddel waarmee je over de Veluwe kunt toeren. Rij je liever off-road neem dan een GPS-mountainbike mee!

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om je bedrijfsuitje zo origineel mogelijk te maken. Neem contact op met SOS Events om de opties voor je dag door te nemen!

De meest originele bedrijfsuitjes:

Rechercheurs op de Veluwe

Lossen jullie de cold case op? Was het een moord of toch liefdesverdriet? Jullie gaan het onderzoeken in Garderen of Otterlo!

Score: 8.1
Vanaf: € 47.50 p.p.
Lees meer
Chop chop gas d’r op

Vol gas genieten van de Veluwe op de E-chopper. Ga met je collega’s op een uniek vervoersmiddel op weg met onderweg teamactiviteiten.

Score: 8.1
Vanaf: € 52.50 p.p.
Lees meer
Privé: E-Loopfiets, hoe gaaf is dat!

De E-loopfiets (of Lopifit) is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Uniek in NL!

Score: 8.5
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer
Teambuilding met een glimlach

Stap samen met je collega´s op de mountainbike en overwin modderpaden en zandafgravingen!

Score: 8.1
Vanaf: € 40.00 p.p.
Lees meer