Mountainbiken met teambuilding onderweg!

CSI Veluwe
E-mountainbiken
Waar is Willy?!
Waar is Willy?!

Ga met de mountainbike de uitdaging aan: spectaculair!

Stap met elkaar op de mountainbike. Een sportieve en uitdagende team activiteit! Optimaal genieten van de bossen, heuvels, modderpaden, heides, zandafgravingen en duinen. Een sportief bedrijfsuitje!

Op de mountainbike met je collega’s de Veluwe verkennen en onderweg leuke teamopdrachten uitvoeren is de missie! De mountainbike staat voor iedere collega klaar. Zandafgravingen, duinen, bossen, heide en plassen zijn het decor van de route. Na de uitleg van de mountainbike worden de helmen opgezet en kan de tocht beginnen. Met je team moet je niet alleen sportief aan de bak, maar ga je ook op zoek naar verschillende teambuildingsopdrachten onderweg. Bij deze opdrachten zal je moeten samenwerken en met elkaar tot verschillende oplossingen moeten komen. Uiteraard zorgen we onderweg voor een aantal leuke foto momenten zodat ieder team ook naderhand nog eens terug kijkt op deze dag.

Voor iedereen geschikt

Een mountainbike is een sportieve fiets en natuurlijk krijgen jullie voor aanvang de uitleg van de fiets. De route maken jullie grotendeels zelf, en zo kan er vaak ook worden gekozen voor een verhard pad in plaats van het avontuur. Zo kan iedereen die kan fietsen gewoon mee. Jullie rijden de route aan de hand van een app, zo kun je nooit verdwalen en kan ieder team alle opdrachten feilloos vinden.

Wedstrijdelement

Ieder team moet natuurlijk zo goed mogelijk de opdrachten onderweg uitvoeren. Soms moet je slim zijn, soms handig en snel. Naderhand bekijken we welk team de meeste punten heeft gescoord bij iedere opdracht en wordt er tijdens de prijsuitreiking verteld wie het winnende team is.

Combineer erop los!

Na het mountainbiken even tot rust komen om vervolgens nog een andere activiteit te doen. Tour bijvoorbeeld relaxed over de Veluwe op de E-chopper. Of vlieg door Klimbos Harderwijk met de Rollercoaster Zipline. Het mountainbiken is te combineren met diverse andere leuke activiteiten. Het is ook mogelijk om de deelnemers te laten kiezen uit meerdere activiteiten.

BBQ of stamppot als afsluiter

Sluit je uitje af met een barbecue of voor in de winter een lekker stamppottenbuffet. Heerlijk nagenieten tijdens het eten en drinken, en natuurlijk wordt daar het winnende team in het zonnetje gezet! Een leuk, sportief en vooral afwisselend bedrijfsuitje!

Ontdek de populairste programma's: 

(prijs geldt vanaf 15 personen, excl. btw)

BronsZilverGoud
Tijdsduur: +/- 2 uurTijdsduur: +/- 4 uurTijdsduur: dagprogramma
- Fietsen per MTB & teambuildingsopdrachten onderweg via app- Activiteit 1: Fietsen per MTB & teambuildingsopdrachten onderweg via app
Activiteit 2: Klimmen
Ochtendprogramma:
- Klimmen incl. Koffie/thee bij ontvangst & 1 frisdrank
Lunch:
- Broodjeslunch in ons grand café
Middagprogramma:
- Activiteit 1: Fietsen per ATB & teambuildingsopdrachten onderweg via app
- Activiteit 2: klootschieten
Vanaf €39,95p.p.Vanaf €64,50p.p.Vanaf €99,95 p.p.