Teambuilding met een glimlach

CSI Veluwe
E-mountainbiken
Waar is Willy?!
Waar is Willy?!

Ga met je collega's de uitdaging aan!

Programma's

Brons
Tijdsduur:+/- 3 uur
€ 40,00 p.p.
Tijdsduur:+/- 3 uur

Programma:

– Fietsen per tandem
– Escapetour Harderwijk onderweg

€ 40,00 p.p.
Zilver
Tijdsduur:+/- 4 uur
€ 52,50 p.p.
Tijdsduur:+/- 4 uur

– Activiteit 1: E-loopfiets of E-chopper of Mountainbike met teamopdrachten onderweg
– Activiteit 2: I-challenge Team Up

€ 52,50 p.p.
Goud
Tijdsduur:dagprogramma
€ 97,50 p.p.
Tijdsduur:dagprogramma

Ochtendprogramma:
– Klimmen incl. Koffie/thee bij ontvangst & 1 frisdrank

Lunch:
– Broodjeslunch in ons grand café

Middagprogramma:
– Activiteit 1: E-loopfiets of E-chopper of Mountainbike met teamopdrachten onderweg
– Activiteit 2: I-challenge Team Up

€ 97,50 p.p.

(Prijs geldt vanaf 15 personen, excl. btw)

Stap met elkaar op de tandem, e-chopper of e-loopfiets. Een leuke en uitdagende team activiteit! Optimaal genieten van de bossen, heuvels en heides. Een sportief bedrijfsuitje!

Heerlijk met je collega’s de Veluwe verkennen en onderweg leuke teamopdrachten uitvoeren is de missie!

Zoek je meer uitdaging? Kies dan voor de mountainbike. Zandafgravingen, duinen, bossen, heide en plassen zijn het decor van de route. Na de uitleg van de mountainbike worden de helmen opgezet en kan de tocht beginnen.

Met je team moet je niet alleen sportief aan de bak, maar ga je ook op zoek naar verschillende teambuildingsopdrachten onderweg. Bij deze opdrachten zal je moeten samenwerken en met elkaar tot verschillende oplossingen moeten komen. Uiteraard zorgen we onderweg voor een aantal leuke foto momenten zodat ieder team ook naderhand nog eens terugkijkt op deze dag.

Naast de tourrit zal er ook een leuke teamactiviteit plaats vinden, zoals Escapetour of de I-Challenge Team Up!

Wedstrijdelement

Ieder team moet natuurlijk zo goed mogelijk de opdrachten onderweg uitvoeren. Soms moet je slim zijn, soms handig en snel. Naderhand bekijken we welk team de meeste punten heeft gescoord bij iedere opdracht en wordt er tijdens de prijsuitreiking verteld wie het winnende team is.

(Dag)programma’s

Naast een leuke game kunnen wij dit programma ook met andere activiteiten combineren zoals bijvoorbeeld één van onze Klimbossen. Of zoek je wellicht een volledig verzorgd dagprogramma? Kies dan voor Goud.

Horeca

Naast leuke activiteiten kan je bij ons je (mid)dag helemaal compleet maken met bijvoorbeeld een ontvangst met koffie/thee en iets lekker of afsluiten met een gezellige BBQ of een heerlijk buffet.

Heb je andere activiteiten gezien die je aanspreken en wil je weten of we hiermee een (dag)programma kunnen samenstellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Na het doorspreken van je wensen gaan wij kijken of we een leuk arrangement voor je samen kunnen stellen. Vraag direct hieronder je offerte aan!