GPS Biken

GPS Biken
GPS Biken
GPS Biken
GPS Biken
GPS Biken
GPS Biken
GPS Biken
GPS Biken
GPS Biken
GPS Biken

Ga met GPS en mountainbike de uitdagingen aan: spectaculair!

Bij coördinaat N52.22126 E5.72098 is het verzamelpunt. Ga aan de hand van de GPS met de mountainbike op zoek naar verschillende opdrachten. Jouw team zal moeten communiceren, samenwerken en op elkaar vertrouwen. GPS biken is erg uitdagend, dit systeem wijst je namelijk hemelsbreed de weg. Zo bepaal je met jouw team een eigen route. Opzoek naar de uitdaging? Dan kies je voor het pad dwars over de heide en door de bossen, en sla je dat mooie asfalt fietspaadje even over. Een sportief bedrijfsuitje!

Combineer erop los!

Na het mountainbiken even tot rust komen om vervolgens de appel van Wilhelm Tel te doorboren bij een clinic handboogschieten. Een leuke iPad game spelen in het kleinste stadje van de Benelux. Of vliegen door Klimbos Harderwijk met de Rollercoaster Zipline. Het GPS biken is te combineren met diverse andere leuke activiteiten! Je kan natuurlijk met de 'normale' mountainbikes op pad gaan, maar ook met de E-mountainbikes. Deze hebben extra dikke banden en door de elektrische ondersteuning kan iedereen gemakkelijk meekomen.

BBQ of stamppot als afsluiter

Na de laatste opdracht vertrek je naar coördinaat N52.22126 E5.72098. Voor een barbecue of voor in de winter een lekker stamppottenbuffet. Heerlijk nagenieten tijdens het eten en drinken, en natuurlijk wordt daar het winnende team in het zonnetje gezet! Een leuk, sportief en vooral afwisselend bedrijfsuitje!