TEAM UP! – Teambuilding op een nieuwe manier

TEAM UP! - snelle & interactieve teambuildingsgame!

Programma's

Brons
Tijdsduur:+/- 2 uur
€ 15,00 p.p.
Tijdsduur:+/- 2 uur

Activiteit 1:
– TEAM UP!

€ 15,00 p.p.
Zilver
Tijdsduur:+/- 4 uur
€ 67,50 p.p.
Tijdsduur:+/- 4 uur

Programma:

Ontvangst met koffie/thee & gebak

Activiteit 1:
– E-chopper of E-loopfiets tour met teamopdrachten

Activiteit 2:
– TEAM UP!
– 2 consumpties p.p.

€ 67,50 p.p.
Goud
Tijdsduur:dagprogramma
€ 85,00 p.p.
Tijdsduur:dagprogramma

Ochtendprogramma:

– Ontvangst met koffie/thee & gebak
– TEAM UP!

Lunch:
– Broodjeslunch

Middagprogramma:
– E-chopper of E-loopfiets tour met teamopdrachten
– Klootschieten

€ 85,00 p.p.

(Prijs geldt vanaf 15 personen, excl. btw)

Nieuw dit jaar is onze snelle & interactieve teambuildingsgame!

Op zoek naar een leuke break tijdens een vergadering/relatiedag of gewoon een leuke teambuildingsactiviteit? Speel dan Team up! Een snelle en verfrissende game die we op elke gewenste locatie uit kunnen zetten. In een stad, de natuur, een attractiepark of een andere unieke buitenlocatie. Het is leuk om te doen voor jong en oud en het levert teambuilding met een glimlach op.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s ga je op pad met je eigen smartphone. Het doel is om met jouw team zoveel mogelijk punten te scoren. Dit doe je door opdrachten die op je telefoon verschijnen goed op te lossen. Denk hierbij aan mindgames, video-, foto- en doe-opdrachten. De teams zullen diverse skills moeten bezitten om het spel op de juiste en slimste manier te spelen. De game duurt 1 of 2 uur en is geschikt voor groepen van 20 tot 2000 personen. Na afloop krijgen jullie als aandenken uiteraard de scores en het foto- en videomateriaal.

Indoor TEAM UP!

Is het slecht weer? Dan ontvangen jullie van alle opdrachten een QR-code, die je op je locatie (op verschillende verdiepingen) kunt ophangen. De teams gaan dan op zoek naar alle QR-codes om opdrachten op hun telefoon te laten verschijnen. Zo kan je activiteit dus altijd doorgaan. Dat is toch een fijn idee?!

(Dag)programma’s

Wil je deze game bij ons op locatie spelen dan combineren we dit met verschillende leuke activiteiten om zo een compleet (mid)dag programma aan te bieden.

Combineer deze leuke game bijvoorbeeld met de E-choppers / E-loopfiets of als je een compleet verzorgde dag wil ga dan voor programma Goud met daarbij het Klootschieten en een heerlijke lunch.

Horeca

Naast leuke activiteiten kan je bij ons je (mid)dag helemaal compleet maken met bijvoorbeeld een ontvangst met koffie/thee en iets lekker of afsluiten met een gezellige BBQ of een heerlijk buffet.

Heb je andere activiteiten gezien die je aanspreken en wil je weten of we hiermee een (dag)programma kunnen samenstellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Na het doorspreken van je wensen gaan wij kijken of we een leuk arrangement voor je samen kunnen stellen. Vraag direct hieronder je offerte aan!