i-Challenge, teambuilding op een nieuwe manier!

i-Challenge - snelle & interactieve teambuildingsgame!

Op zoek naar een leuke break tijdens een vergadering of gewoon een leuke teambuilding activiteit? Speel dan de i-Challenge, een snelle en verfrissende game op elke gewenste locatie!

Wat ga je doen?

Samen met je collega's ga je op pad met je eigen smartphone. Het doel is om met jouw team zoveel mogelijk punten te scoren. Dit doe je door opdrachten die op je telefoon verschijnen goed op te lossen. Denk hierbij aan mindgames, video-, foto- en doe-opdrachten. De teams zullen diverse skills moeten bezitten om het spel op de juiste en slimste manier te spelen. De game duurt 1 of 2 uur en is geschikt voor groepen van 20 tot 2000 personen. Na afloop krijgen jullie als aandenken uiteraard de scores en het foto- en videomateriaal.

Speel de game in teams waar je maar wil

Je speelt deze interactieve game in teams en op elke gewenste locatie. Dit maakt het ideaal om tijdens een congres, teambuildingsdag of uitje te spelen! Je speelt de i-Challenge in een stad, de natuur, een attractiepark of een andere unieke buitenlocatie in zowel binnen- als buitenland. Het is te doen voor jong en oud en het levert teambuilding en fun op.

Indoor i-Challenge

Is het slecht weer? Dan ontvangen jullie van alle opdrachten een QR-code, die je op je locatie (op verschillende verdiepingen) kunt ophangen. De teams gaan dan op zoek naar alle QR-codes om opdrachten op hun telefoon te laten verschijnen. Zo kan je activiteit dus altijd doorgaan. Dat is toch een fijn idee?!

Wil jij graag op maat gemaakte vragen over bijvoorbeeld jouw bedrijf of het thema van het congres in de i-Challenge? Ook dit is mogelijk, we kunnen samen jouw wensen bespreken.

Ontdek de populairste programma's: 

(prijs geldt vanaf 20 personen, excl. btw)

BronsZilverGoud
Tijdsduur: +/- 2 uurTijdsduur: +/- 4 uurTijdsduur: dagprogramma
I-challengeActiviteit 1:
- E-chopper of E-loopfiets of tandem
Activiteit 2:
- I-challenge
Ochtendprogramma:
- I-challenge
Lunch:
- Broodjeslunch bij Veluwe Specialist.
Middagprogramma:
- E-chopper rijden
- Handboogschieten en luchtbuksschieten
Vanaf €15,00 p.p.Vanaf €50,00 p.p.Vanaf €89,50 p.p.