Geef een leuke online game als kerstpakket

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau om je waardering aan collega’s te tonen in dit vreemde jaar? Geef ze dan met Kerst een Online Social Game cadeau. Deze games kun je thuis met partner of het hele gezin spelen, of eventueel strijden tegen alle collega’s. Bovendien kun je zelf bepalen wanneer je de game gaat spelen. Handig! Tip: maak het kerstpakket compleet met een brievenbus borrel(kerst)pakket.

De volgende online games zijn ontzettend leuk om te geven en te spelen tijdens de feestdagen:

Escape Room @ Home
Deze online escape room maakt ieder gezin of stel fanatiek! Kraak de codes en zorg dat je binnen 1 uur de uitgang hebt gevonden. Dit spel is ontwikkeld voor verschillende leeftijdscategorieën: 3-6 jaar, 6-10 jaar, 8-12 jaar, 12+ jaar en 16+ jaar. En iedere game heeft een eigen thema. Zo kan ieder gezin een passende Escape Room @ Home uitzoeken. Supergezellig om te spelen tijdens de donkere dagen voor Kerst. Welk gezin scoort het best?

Christmas Game
Samen kerstvieren met familie of vrienden, hoogste tijd om dit jaar flink uit te pakken met een te gekke game. Speel tijdens het kerstdiner een echte Christmas Game. Een spel vol gekkigheid rondom het thema Kerst. Leuk voor de kids, maar ook zeker een aanrader voor volwassenen. Speel de Christmas Game met de hele familie of maak meerdere teams. Sfeervol, interactief en anders.

New Years Game
Op oudejaarsavond gezellig met je vrienden en familie een originele game spelen. Dat kan! Speel de New Years Game tegen de rest van Nederland, wordt de beste familie of vriendengroep en win een leuke prijs. Deze game is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Lijken alle games je wel leuk en kun je geen keuze maken? Ook hier hebben wij over nagedacht. Je kunt namelijk ook je collega’s zelf laten bepalen welke game ze willen spelen. Wordt het Escape Room @ Home, Christmas Game of New Years Game? Op die manier weet jij tenminste zeker dat het kerstpakket dit jaar goed uitpakt!

Wil je een groot aantal tickets bestellen? Vraag dan hier een offerte aan. Wie weet kunnen we een speciale prijs voor je maken.