Personeelsuitje in Zwolle

Op zoek naar het perfecte personeelsuitje in Zwolle? Dan ben je bij SOS Events aan het juiste adres! Alle uitjes vinden plaats op de prachtige Veluwe, zo’n 10 minuutjes rijden vanaf Zwolle. Door de activiteiten te combineren met een gezellige horeca locatie, mooie plekjes voor activiteiten en misschien wel een gave route langs de highlights van de Veluwe wordt uw personeelsuitje een onvergetelijke dag.

Het leukste personeelsuitje in Zwolle

Rijd een prachtige route over de Veluwe in een authentieke Mini Cooper. Liever iets met meer spanning? Kies dan voor een Fly & Drive! Na een prachtige rondvlucht in een sportvliegtuigje over de Veluwe stap je weer in de klassieke Mini, op zoek naar volgende opdrachten. Of maak het iets sportiever en bezoek één van de twee populairste klimbossen van de Veluwe en maak vervolgens een ritje op een stoere E-chopper.  

Ben je met een kleine groep? Bekijk dan ook eens de Escape Tour in Zwolle. Weet je binnen 2 uur te ontsnappen in deze leuke citygame?

SOS Events organiseert de perfecte vergaderbreak of een onvergetelijk personeelsuitje in Zwolle speciaal voor jou. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Escape Tour, ontsnap binnen 2 uur!

Iedere stad heeft oude en geheime uitgangen om de stad te ontvluchten. Je hebt 2 uur de tijd om met onze interactieve game de uitgang te vinden.

Score: 8.7
Vanaf: € 7.50 p.p.
Lees meer
Mini Classic Tour

Stap in onze karakteristieke Mini Coopers voor een unieke tocht over de Veluwe met leuke opdrachten. Een bijzonder bedrijfsuitje!

Score: 8.8
Vanaf: € 69.95 p.p.
Lees meer
Fly & Drive: vliegles en Mini Coopers!

Echt iets bijzonders? Stap dan in onze Mini Cooper en zet koers richting het vliegveld: een sportvliegtuig staat klaar!

Score: 8.2
Vanaf: € 124.95 p.p.
Lees meer
E-chopper Tour – Stoerste uitje ooit!

E-chopper, stoerste bedrijfsuitje allertijden! Met zijn dikke banden en chopperstuur krijgt iedereen een lach op zijn gezicht.

Score: 8.1
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer
Klimmen op de Veluwe!

Een bedrijfsuitje vol spanning en sensatie: kies jij voor de hoogte van Klimbos Garderen of het spektakel van Klimbos Harderwijk?

Score: 9.0
Vanaf: € 24.95 p.p.
Lees meer
Adventurepark Harderwijk

Door de vele mogelijkheden van Adventurepark Harderwijk kan iedereen genieten van zijn favoriete activiteit. Fietsen, klimmen, speuren of rondtoeren.

Score: 8.8
Prijs op aanvraag
Lees meer