Online bedrijfsuitje

Op zoek naar een leuk online bedrijfsuitje tijdens de coronatijd? Dan ben je hier aan het juiste adres. SOS Events heeft de leukste online bedrijfsuitjes weten te ontwikkelen. Jij hebt onder meer de keuze uit HACKED, Who’s the Millionair?! en de enige echte online kerstborrel van 2021.

Online teambuildingsgame HACKED

Door het thuiswerken kan het zo zijn dat jij je collega’s niet meer zo vaak ziet en spreekt. Speciaal daarvoor is de uitdagende online teambuildingsgame HACKED ontwikkeld. Alleen door goed te communiceren en samen werken kunnen jullie je bedrijf van de ondergang behoeden.

Online bedrijfsuitje Who’s the Millionair?!

Met de Who’s the Millionaire game staat het woord fun centraal. De game is speciaal voor een gezellige online middag. De groep wordt in een videocall in random teams ingedeeld en dan kan de zoektocht beginnen. Iemand uit de groep is de geheime miljonair. Door alle raadsels op te lossen, originele augmented foto’s te maken en aanwijzingen te ontcijferen kom jij erachter wie die stiekeme miljonair is. Het leukste online bedrijfsuitje van dit moment!

Online kerstborrel van 2021!

Dit jaar geen kerstborrel op locatie…? Dat betekent niet dat je dit bijzondere jaar zo maar aan je voorbij moet laten gaan. De kerstborrel is hét moment om nog even gezellig het jaar af te sluiten. En precies daarvoor is de Christmas Game gemaakt die vol zit met leuke raadsels, kerstliedjes en films raden en natuurlijk een terugblik op 2021. En ja, dat kunnen natuurlijk ook opdrachten zijn over jouw bedrijf of collega’s! Goed idee toch?

Een online bedrijfsuitje helpt mee aan de teambuilding en is super gezellig. Het maakt niet uit waar je je bevindt want met onze games kun je altijd en overal spelen! Je weet in ieder geval zeker dat je met onze online games het ideale online uitje hebt. Waar wacht jij nog op?

De leukste online uitjes:

Privé: Online teambuildingsgame HACKED

O nee! Jullie bedrijf is gehacked... Los samen met collega's het probleem op, voordat alle bankrekeningen geplunderd zijn.

Score: 8.3
Vanaf: € 19.50 p.p.
Lees meer
Privé: Who’s the Millionaire?!

Een van je collega's is stiekem miljonair, met je team probeer je erachter te komen wie het is. Gewoon gemakkelijk, online op afstand!

Score: 8.6
Vanaf: € 17.50 p.p.
Lees meer
Privé: Kerstborrel 2022: online en offline mogelijk

Laat de klassieke kerstborrel niet aan je voorbijgaan en organiseer iets leuks met een online game! Inclusief leuke bedrijfsvragen.

Score: 9.0
Vanaf: € 19.50 p.p.
Lees meer
Privé: Escape Room @ Work

Geen bedrijfsuitje dit jaar? Daag je collega's online uit en speel een Escape Room tegen elkaar. Ook leuk als cadeautje!

Score: 8.8
Vanaf: € 15 p.p.
Lees meer
Privé: Online Pubquiz XXL

Welk team heeft de meeste kennis in huis? Wie is de slimmerik? De online Pubquiz XXL is het 'bedrijfsuitje' van 2020!

Score: 8.1
Vanaf: € 15 p.p.
Lees meer
Privé: Online Social Games

In coronatijd je collega's bedanken voor hun inzet? Geef ze dan een social game cadeau! Er is keuze genoeg!

Score: 8.2
Vanaf: € 16.50 p.p.
Lees meer
Privé: Vrijdagmiddagborrel tip!

Pak een keer goed uit tijdens de vrijdagmiddagborrel! Lees hier hoe je dat kan doen...

Score: 8.6
Vanaf: € 17.50 p.p.
Lees meer
Privé: Christmas Game (2021)

Geen kerstborrel dit jaar? Geef je collega's dan de Christmas Game cadeau die ze gewoon thuis met familie en vrienden kunnen spelen!

Score: 8.4
Vanaf: € 3.30 p.p.
Lees meer