Uw event en Corona, hoe zit dit nu precies?

Een evenement organiseren en uitvoeren is voor nu even anders, dat begrijpen wij als geen ander. Hierbij informeren wij u hoe wij hiermee omgaan en waar u tegenaan loopt en wat nog wel kan.

Wanneer u op korte termijn een kleinschalig (outdoor) evenement wil organiseren dan is dit nog steeds mogelijk. Wij hebben meerdere (outdoor) locaties die wij exclusief voor u kunnen vastleggen. Uiteraard hanteren wij hierbij de richtlijnen van de RIVM:

• Wij geven geen handen, maar zijn wel gastvrij.
• Wij houden afstand en de activiteiten vinden plaats midden in de natuur, in de buitenlucht
• Onze instructeurs zijn gezond en we zorgen dat jullie in kleine teams aan de slag gaan.

Wat kan wel en wat kan niet? Wanneer we innige teamopdrachten gaan uitvoeren, zal dit niet in goede aarde vallen. Maar gedropt worden midden in de natuur met 8 personen in een groep,
waarbij u aan de hand van een iPad opdrachten krijgt, is natuurlijk gewoon mogelijk. Ook op een mountainbike of E-chopper een mooie route rijden is geen enkel probleem. Wat niet
kan zijn teamopdrachten waarbij u intensief en fysiek moet samenwerken. Ook opdrachten die binnen plaatsvinden, waardoor u met veel mensen in een beperkte ruimte bent, is niet verstandig
en dit zullen wij dan ook niet aanbieden. Maar bent u met 12 personen van uw afdeling, dan kunt u prima een activiteit boeken en naderhand een hapje eten met elkaar. Wij zorgen dat de ruimte waarin u eet niet gedeeld wordt met anderen.

Voor uw vrijgezellenfeest of afdelingsuitje kunt u uiteraard ook aankomende tijd prima terecht bij onze
evenementenlocaties Veluwe Valley of ExperienCity. Dit is met kleine groepen goed te doen. Uiteraard houden we er rekening mee dat jullie niet met andere groepen in aanraking komen. Voor kinderfeestjes en gezinsuitjes zijn onze vestigingen van de Veluwe Specialist en onze
klimbossen in Garderen en Harderwijk geopend. Uiteraard hanteren wij hier ook de speciale Corona-richtlijnen. Deze richtlijnen vindt u op de websites van de klimbossen en Veluwe Specialist.

Kan ik al wel een uitje boeken voor de maand april? De richtlijnen die nu door de overheid zijn opgelegd gelden tot 1 april. Of u in april weer events kunt organiseren is nog onduidelijk. Maar ons advies is wel om alvast een offerte op te vragen. Dan heeft u die tenminste binnen en kunt u akkoord geven wanneer ‘we’ meer zicht hebben op de situatie. Wij proberen hier zoveel mogelijk flexibel mee om te gaan.

Ik boek mijn uitje wel in het najaar, ook een opmerking die we nu veel te horen krijgen. Ook dit begrijpen wij, alleen willen wij u er wel op attenderen dat het in het najaar mogelijk bij alle aanbieders en bij ons zo druk wordt dat we al snel ‘nee’ moeten gaan verkopen. Organiseert u normaal gesproken uw uitje altijd voor de vakantie? Dan zou ik dit blijven doen, omdat u dan meer zekerheid hebt op beschikbaarheid.

Wij begrijpen dat voor grootschalige evenementen, internationale gezelschappen of wanneer uw bedrijf door het hele land zit, een event op de Veluwe voor nu geen oplossing is. Maar bedenk wel dat wanneer u dit jaar op een centrale plek nog een soortgelijk groot evenement wilt organiseren, het juist straks een probleem kan worden om een geschikte locatie en/of activiteiten te vinden. Wees daarom verstandig om wel alvast offertes en beschikbaarheid op te vragen. Dit voorkomt teleurstelling achteraf, wanneer iedereen na de Corona-uitbraak een activiteit wil gaan doen. Wij staan dagelijks voor u klaar om offertes van 12 tot 2500 personen voor u op te stellen.

Voor meer informatie of vragen bel tijdens kantooruren naar 0577-401506 of mail naar sos@bedrijfsfeest.nl.