Teamuitje in Apeldoorn

Op zoek naar het perfecte teamuitje in Apeldoorn? Dan ben je bij SOS Events aan het juiste adres! Alle uitjes starten vanaf een gezellige locatie op de Veluwe, 10 minuutjes rijden vanaf Apeldoorn. Je hebt de keuze uit diverse activiteiten die je ook nog eens samen kan combineren. Zo regel je gemakkelijk een teamuitje om nooit te vergeten!

Het leukste teamuitje in Apeldoorn

Rijd een prachtige route over de Veluwe op een E-chopper of E-loopfiets. Liever een gevarieerd programma? Kies dan voor Adventurepark Harderwijk. Hier kan je een Klimavontuur bij Klimbos Harderwijk perfect combineren met een rondje E-mountainbiken over de Veluwe. Uiteraard kan je dit allemaal gezellig afsluiten met een BBQ of buffet.

Ben je met een klein team? Check dan onze Escape Tour in Apeldoorn. Weet je binnen 2 uur te ontsnappen in deze spannende Escape game?

SOS Events is al sinds 1996 de specialist in het organiseren van teamuitjes, bedrijfsuitjes en vergaderbreaks op de Veluwe. Neem contact met ons op voor om de mogelijkheden voor een onvergetelijk teamuitje in Apeldoorn te bespreken!

Escape Tour, ontsnap binnen 2 uur!

Meer dan 45 steden hebben een oude en geheime uitgang om de stad te ontvluchten. Strijd in teams om als eerste te ontsnappen!

Score: 8.7
Vanaf: € 7.50 p.p.
Lees meer
Chop chop gas d’r op

Vol gas genieten van de Veluwe op de E-chopper. Ga met je collega’s op een uniek vervoersmiddel op weg met onderweg teamactiviteiten.

Score: 8.1
Vanaf: € 52.50 p.p.
Lees meer
Adventurepark Harderwijk

Door de vele mogelijkheden van Adventurepark Harderwijk kan iedereen genieten van zijn favoriete activiteit. Fietsen, klimmen, speuren of rondtoeren.

Score: 8.8
Vanaf: € 52.50 p.p.
Lees meer
Privé: E-Loopfiets, hoe gaaf is dat!

De E-loopfiets (of Lopifit) is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Uniek in NL!

Score: 8.5
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer
Privé: E-mountainbikes zijn cool!

Een elektrische mountainbike met hele dikke voor- en achterbanden! Lekker crossen door de bossen zonder moe te worden. Vet toch?

Score: 8.5
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer
Je kan de boom in!

Een bedrijfsuitje vol spanning en sensatie: kies jij voor de hoogte van Klimbos Garderen of het spektakel van Klimbos Harderwijk?

Score: 9.0
Vanaf: € 30.00 p.p.
Lees meer