Klimbos Garderen

Klimbos Garderen bedrijfsuitje
Klimbos Garderen bedrijfsuitje
Klimbos Garderen bedrijfsuitje
Klimbos Garderen bedrijfsuitje
Klimbos Garderen bedrijfsuitje
Klimbos Garderen bedrijfsuitje
Klimbos Garderen bedrijfsuitje
Klimbos Garderen bedrijfsuitje

Kom klimmen met je collega’s in Klimbos Garderen

Programma's

Brons
Tijdsduur:+/- 2,5 uur
€ 30,00 p.p.
Tijdsduur:+/- 2,5 uur

Programma:

– Ontvangst met koffie/ thee

– Klimmen in Klimbos Garderen
– 1 consumptie p.p.

€ 30,00 p.p.
Zilver
Tijdsduur:+/- 4,5 uur
€ 65,00 p.p.
Tijdsduur:+/- 4,5 uur

– Activiteit 1: klimmen incl. Koffie/thee bij ontvangst & 1 consumptie p.p.
– Activiteit 2: Crossen door de bossen op de mountainbike

€ 65,00 p.p.
Goud
Tijdsduur:dagprogramma
€ 104,50 p.p.
Tijdsduur:dagprogramma

Ochtendprogramma:
Klimbos Garderen incl. ontvangst met koffie/thee & 1 consumptie p.p.
Lunch:
Broodjeslunch
Middagprogramma:
– E-chopper of E-loopfiets rijden incl. teambuildingsopdrachten onderweg
– Handboogschieten & luchtbuksschieten

€ 104,50 p.p.

(Prijs geldt vanaf 15 personen, excl. btw)

Kom klauteren met je collega’s in Klimbos Garderen. Klimbos Garderen is de perfecte plek om met je collega’s te werken aan teambuilding. Klimmen is namelijk een leuke uitdagende activiteit, waarmee jullie je eigen grenzen opzoeken en ze verleggen. Het klimbos vind je midden op de Veluwe, lekker centraal en makkelijk te bereiken. Perfect voor een teamuitje met de afdeling of een bedrijfsuitje voor alle collega’s. Tijdens het klimmen ben je continu gezekerd, Klimbos Garderen behoort dan ook tot één van de veiligste klimbossen in Nederland.

Klimbos Garderen heeft maar liefst 10 klimparcoursen. De collega’s die het nog een beetje spannend vinden of hun hoogtevrees moeten overwinnen, beginnen met de lagere parcoursen. Een tonnenlift, wipe out ballen, een vliegend tapijt, zelfs een skateboard en een fiets… Je komt het allemaal tegen in de bomen. Samen de klimparcoursen trotseren, daar gaat het om! Heb je echte durfals als collega’s? Laat ze dan zeker het parcours op 25 meter hoogte doen!

Wil je het helemaal groots aanpakken en niet alleen je collega’s verrassen met een leuk bedrijfsuitje? Nodig dan ook hun partners en kinderen uit! Klimbos Garderen is geschikt voor iedereen van 4 tot 104 jaar en daardoor perfect in te zetten als onderdeel van een familiedag. Je hebt zelfs de mogelijkheid om het klimbos exclusief af te huren voor grote gezelschappen.

(Dag)programma’s

Het klimmen kan je ook goed combineren met andere activiteiten. Denk aan een tocht op de E-chopper / E-loopfiets of een Mountainbike en kies bijvoorbeeld voor programma Goud voor een volledig verzorgde dag.

Horeca

Naast leuke activiteiten kan je bij ons je (mid)dag helemaal compleet maken met bijvoorbeeld een ontvangst met koffie/thee en iets lekker of afsluiten met een gezellige BBQ of een heerlijk buffet.

Heb je andere activiteiten gezien die je aanspreken en wil je weten of we hiermee een (dag)programma kunnen samenstellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Na het doorspreken van je wensen gaan wij kijken of we een leuk arrangement voor je samen kunnen stellen. Vraag direct hieronder je offerte aan!