Klimbos Harderwijk

Klimbos Harderwijk bedrijfsuitje
Klimbos Harderwijk teamuitje
Klimbos Harderwijk uitje
Klimbos Harderwijk teamuitje
Klimbos Harderwijk teamuitje

Met het hele bedrijf de boom in, in Klimbos Harderwijk

Programma's

Brons
Tijdsduur:+/- 2,5 uur
€ 30,00 p.p.
Tijdsduur:+/- 2,5 uur

Programma:

– Koffie/thee bij ontvangst

– Klimmen in Klimbos Harderwijk

– 1 consumptie p.p.

€ 30,00 p.p.
Zilver
Tijdsduur:+/- 4 uur
€ 65,00 p.p.
Tijdsduur:+/- 4 uur

Programma:

– Activiteit 1: klimmen incl. Koffie/thee bij ontvangst & 1 consumptie p.p.
– Activiteit 2: Crossen door de bossen op de mountainbike

€ 65,00 p.p.
Goud
Tijdsduur:dagprogramma
€ 95,00 p.p.
Tijdsduur:dagprogramma

Ochtendprogramma:
– klimmen incl. Koffie/thee bij ontvangst & 1 consumptie p.p.

Lunch:
– Broodjeslunch in ons Grand Café

Middagprogramma:

— E-chopper of E-loopfietstour met teamopdrachten onderweg
– Teambuildingsactiviteiten op locatie

€ 95,00 p.p.

(Prijs geldt vanaf 15 personen, excl. btw)

Een sensationeel klimbos midden op de Veluwe en in het groen (direct naast de A28) vol klimelementen die je nergens anders vindt. Uniek in Nederland en de perfecte locatie om je collega’s uit te dagen voor een spectaculair bedrijfsuitje. Door het gebruik van een uniek zekersysteem, waarbij je continu gezekerd bent, behoort het klimbos tot één van de veiligste klimbossen in Nederland.

Klimbos Harderwijk zit vol uitdagingen voor jou en je collega’s. Allereerst zijn er natuurlijk diverse klimparcoursen die jullie kunnen overwinnen. De één zal meer moeite hebben met de klimelementen dan de ander. En daar komt teambuilding om de hoek kijken. Een aanmoedigende kreet over en weer, en misschien zelfs een steuntje in de rug. Samen banen jullie je een weg door de bomen. 

Naast de klimparcoursen kan je bij Klimbos Harderwijk ook van de Rollercoaster Zipline. Met hoge snelheid roetsjen door de bomen alsof je in een echte rollercoaster zit. En voor de echte diehard collega’s zonder hoogtevrees is er nog de Free Fall, waarmee je een sprong van 16 meter kan maken.

Na werktijd nog een leuke activiteit met je collega’s organiseren? Kom naar Klimbos Harderwijk en klim de duisternis tegemoet. Klimmen in het donker vraagt nog meer van je vaardigheden. Door goed samen te werken volbrengen jullie samen de moeilijkste parcoursen in the dark mode.

Klimbos Harderwijk is exclusief af te huren voor bedrijven en perfect in te zetten als onderdeel van een familiedag. Nodig je collega’s, hun partners en kinderen uit en ze zullen zich optimaal vermaken. Het klimbos is het perfecte uitje waarbij ouders én kinderen plezier hebben met dezelfde activiteit. De kleintje die nog niet mogen klimmen kunnen zich uitleven in het naastgelegen 3D labyrint Fort Vertier. Klimbos Harderwijk is onderdeel van Adventurepark Harderwijk. Hierdoor kun je het klimmen prima combineren met bijvoorbeeld een rondje op de E-chopper of mountainbike.

(Dag)programma’s

Het klimmen kan je ook goed combineren met andere activiteiten. Denk aan een tocht op de E-chopperE-loopfiets of een Mountainbike en kies bijvoorbeeld voor programma Goud voor een volledig verzorgde dag.

Horeca

Naast leuke activiteiten kan je bij ons je (mid)dag helemaal compleet maken met bijvoorbeeld een ontvangst met koffie/thee en iets lekker of afsluiten met een gezellige BBQ of een heerlijk buffet.

Heb je andere activiteiten gezien die je aanspreken en wil je weten of we hiermee een (dag)programma kunnen samenstellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Na het doorspreken van je wensen gaan wij kijken of we een leuk arrangement voor je samen kunnen stellen. Vraag direct hieronder je offerte aan!