Klimbos Harderwijk

Klimbos Harderwijk bedrijfsuitje
Klimbos Harderwijk teamuitje
Klimbos Harderwijk uitje
Klimbos Harderwijk teamuitje
Klimbos Harderwijk teamuitje

Met het hele bedrijf de boom in, in Klimbos Harderwijk

Een sensationeel klimbos midden op de Veluwe (direct naast de A28) vol klimelementen die je nergens anders vindt. Uniek in Nederland en de perfecte locatie om je collega’s uit te dagen voor een spectaculair bedrijfsuitje. Door het gebruik van een uniek zekersysteem, waarbij je continu gezekerd bent, behoort het klimbos tot één van de veiligste klimbossen in Nederland.

Ontdek de populairste programma's: 

(prijs geldt vanaf 15 personen, excl. btw)

BronsZilverGoud
Tijdsduur: +/- 2,5 uurTijdsduur: +/- 4 uurTijdsduur: dagprogramma
- Koffie/thee bij ontvangst - Klimmen in Klimbos Harderwijk - 1 consumptie p.p.Activiteit 1: klimmen incl. Koffie/thee bij ontvangst & 1 consumptie p.p.
- Activiteit 2: Crossen door de bossen op de mountainbike
Ochtendprogramma:
- klimmen incl. Koffie/thee bij ontvangst & 1 consumptie p.p.
Lunch:
- Broodjeslunch in ons Grand Café
Middagprogramma:                 -- E-chopper of E-loopfietstour met teamopdrachten onderweg
- Teambuildingsactiviteiten op locatie
Vanaf €30,00p.p.Vanaf €65,00 p.p.Vanaf €95,00 p.p.

Klauteren met tak-tische teambuilding

Klimbos Harderwijk zit vol uitdagingen voor jou en je collega’s. Allereerst zijn er natuurlijk diverse klimparcoursen die jullie kunnen overwinnen. De één zal meer moeite hebben met de klimelementen dan de ander. En daar komt teambuilding om de hoek kijken. Een aanmoedigende kreet over en weer, en misschien zelfs een steuntje in de rug. Samen banen jullie je een weg door de bomen. Aangekomen bij de Duo-zipline kunnen jullie per tweetal een wedstrijdje doen. Wie bereikt als eerste de overkant?

Naast de klimparcoursen kan je bij Klimbos Harderwijk ook van de Rollercoaster Zipline. Met hoge snelheid roetsjen door de bomen alsof je in een echte rollercoaster zit. En voor de echte diehard collega’s zonder hoogtevrees is er nog de Free Fall, waarmee je een sprong van 16 meter kan maken.

Enter the dark mode

Na werktijd nog een leuke activiteit met je collega’s organiseren? Kom naar Klimbos Harderwijk en klim de duisternis tegemoet. Klimmen in het donker vraagt nog meer van je vaardigheden. Door goed samen te werken volbrengen jullie samen de moeilijkste parcoursen in the dark mode.

Familiedag organiseren?

Klimbos Harderwijk is exclusief af te huren voor bedrijven en perfect in te zetten als onderdeel van een familiedag. Nodig je collega’s, hun partners en kinderen uit en ze zullen zich optimaal vermaken. Het klimbos is het perfecte uitje waarbij ouders én kinderen plezier hebben met dezelfde activiteit. De kleintje die nog niet mogen klimmen kunnen zich uitleven in het naastgelegen 3D labyrint Fort Vertier. Klimbos Harderwijk is onderdeel van Adventurepark Harderwijk. Hierdoor kun je het klimmen prima combineren met bijvoorbeeld een rondje op de E-chopper of mountainbike.