Teamwork vereist!

Versterk je team!

Programma's

Brons
Tijdsduur: +/- 4 uur (wissel programma)
€ 50,00 p.p.
Tijdsduur: +/- 4 uur (wissel programma)

Activiteit 1: Fietsen per tandem met teamopdrachten onderweg.

Activiteit 2: Teambuildingsopdrachten op locatie.

€ 50,00 p.p.
Zilver
Tijdsduur:+/- 4 uur (wissel programma)
€ 55,00 p.p.
Tijdsduur:+/- 4 uur (wissel programma)

Ontvangst met koffie/thee & gebak

Activiteit 1: Klimmen in het klimbos

Activiteit 2: Teambuildingsopdrachten op locatie.

1 consumptie p.p.

€ 55,00 p.p.
Goud
Tijdsduur:dagprogramma
€ 95,00 p.p.
Tijdsduur:dagprogramma

Ochtendprogramma:
– Ontvangst met koffie/thee & gebak
– Klimmen in het klimbos

Lunch:
– Broodjeslunch

Middagprogramma:
– Fietsen per tandem met teamopdrachten onderweg.
– Teambuildingsopdrachten op locatie

€ 95,00 p.p.

(Prijzen vanaf 15 personen, excl. btw)

Stel je voor: twee activiteiten waarbij je niet alleen op jezelf aangewezen bent, maar ook op je collega’s. En nee, het gaat hier niet om wie het snelst koffie kan halen of de printer kan fixen. We dagen jou en je team uit met programma’s waarbij samenwerken geen keuze is, maar een must!

Ben je er klaar voor om te ontdekken of jou team bestaat uit ware teamplayers of dat iedereen stiekem solo gaat? Dit is je kans om op een leuke manier de dynamiek binnen je team te versterken. En wie weet, misschien ontdek je talenten van je collega’s die achter hun bureau verborgen bleven. Laten we samen bewijzen dat teamwork echt alles is behalve saai!

Allereerst stappen we op de tandems. Dit is al de eerste uitdaging! Is dat zonder problemen gelukt dan kan de tocht beginnen. Onderweg zullen er verschillende teamopdrachten gedaan moeten worden. Bij terugkomst staan er nog een aantal teambuildingsopdrachten op jullie te wachten. In teamverband gaan jullie deze opdrachten voltooien waarbij communicatie en vertrouwen nodig zullen zijn.

(Dag)programma’s

Wil je de dag net wat spectaculairder maken? Geen tandems maar kies Klimbos Harderwijk! Durven jullie te springen op 16 meter hoogte? Met dit uitje leer je elkaar op een nieuwe manier kennen. Op zoek naar een volledig dagprogramma? Dan kan je ook zowel het klimmen, de tandems en de teambuildingsopdrachten combineren tot een volledige dag vol plezier en teambuilding!

Horeca

Naast leuke activiteiten kan je bij ons je (mid)dag helemaal compleet maken met bijvoorbeeld een ontvangst met koffie/thee en iets lekker of afsluiten met een gezellige BBQ of een heerlijk buffet.

Heb je andere activiteiten gezien die je aanspreken en wil je weten of we hiermee een (dag)programma kunnen samenstellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Na het doorspreken van je wensen gaan wij kijken of we een leuk arrangement voor je samen kunnen stellen. Vraag direct hieronder je offerte aan!