SOS te horen op de radio

Op dinsdag 18 augustus jongstleden was SOS Events om 6:30 uur te horen op de radio bij omroep Gelderland. Het evenement Lekker op de Trekker werd in de spotlight gezet.
In de maanden juli en augustus was het voor particulieren mogelijk om tijdens hun vakantie mee te doen aan Lekker op de Trekker en zo hun “Trekkerriebewies” te halen.
 
Bij het arrangement Lekker op de Trekker proberen de deelnemers hun “Trekkerriebewies” te halen. Dit gebeurt allemaal op het land bij boer Arend. Bij aankomst op het weiland staan de trekkers op het behendigheidsparcours al voor u klaar, maar alvorens u op de trekker mag stappen vindt er natuurlijk eerst een theorie examen plaats. Wanneer iedereen is geslaagd voor dit examen gaat het echte werk beginnen. De deelnemers leren verschillende onderdelen van het trekker rijden zoals; voor- en achteruit slalommen en inparkeren. Daarnaast worden ook de boerenvaardigheden van de deelnemers getest zoals; kruiwagenrijden en klomplopen. Wanneer de deelnemers voor alle onderdelen geslaagd zijn ontvangen zij aan het einde van de dag allemaal hun “Trekkerriebewies”.
 
Bent u nieuwsgierig geworden? Beluister dan hier het radio fragment.