Een beetje gewoon geluk

Bij SOS Events spaart u met EveneMunten voor kortingen, leuke cadeaus en kunt u een goed doel sponsoren. SOS Events werkt sinds kort samen met een nieuwe partner; het Nationaal Fonds Kinderhulp .

Één op de twintig kinderen in Nederland krijgt te maken met jeugdzorg, meestal omdat er thuis problemen zijn. Soms lopen die problemen zo hoog op dat het kind niet meer thuis kan wonen en in een pleeggezin of tehuis wordt geplaatst. Hier wordt zo goed mogelijk voor hen gezorgd, maar geld voor leuke extraatjes is er vaak niet. Kinderhulp vindt het belangrijk dat deze kinderen ook de kans krijgen om zich te ontwikkelen en aansluiting houden met hun leeftijdgenoten.

Kinderhulp levert daarom jaarlijks financiële bijdragen aan kinderen in de jeugdzorg. Bijvoorbeeld voor een weekje kamperen, sportlidmaatschap, muzieklessen of een fiets. Dingen die vanzelfsprekend lijken, maar die toch zoveel verschil maken in het leven van een kind. Naast deze individuele kindgerichte ondersteuning, besteedt Kinderhulp ook geld aan grotere projecten, zoals de tweejaarlijkse ontmoetingsdag voor pleeggezinnen en de Actie Pepernoot, die jaarlijks voor 50.000 kinderen pakjesavond mogelijk maakt.

SOS Events is zeer verheugd met deze partner en hoopt op een vruchtbare samenwerking in de toekomst. Heeft u nou EveneMunten en wilt u een goed doel sponsoren? Zet uw EveneMunten dan in voor het Nationaal Fonds Kinderhulp. Uw gedoneerde euro's komen ten goede aan een evenement wat SOS Events zal organiseren voor kinderen in de jeugdzorg. Tevens verdubbelen wij de donatie.