Langlaufen op RTL4 nieuws

Zondag 19 december was het zo ver: de sneeuwmeesters van Garderen besloten dat het witte pak dik genoeg was om Loipes te gaan trekken, waarna er gelanglauft kon gaan worden! Vanaf Gasterij de Herberg, aan de Putterweg 70 in Garderen startten verschillende route door de prachtige Veluwse bossen. De Veluwe Specialist, dochteronderneming van SOS Events, verhuurt hier materialen voor € 15,- p.p. Op deze manier kan iedereen kennis maken met deze voor Nederlandse begrippen bijzondere gebeurtenis.

Al snel kregen verschillende media lucht van deze bijzondere happening op de Veluwe en nadat zondag direct het NOS journaal berichtte over het langlaufen op de Veluwe was het maandag 20 december aan het RTL nieuws. Zij maakten deze reportage. Natuurlijk is het best even wennen, dat langlaufen. Veel mensen komen dan ook moe, maar vooral voldaan en super enthousiast bij ons terug.

Hopelijk blijft de sneeuw nog lang liggen en kunnen we een lange tijd genieten van het moois wat dit met zich meebrengt. Bent u op zoek naar een leuk uitstapje voor de kerstvakantie en wilt u eens echt iets bijzonders doen? Kom dan Langlaufen op de Veluwe!