#SOSlimo ingezet voor de Liefde

SOSLimo ingezet voor de Liefde

SOS Events heeft het weekend na Valentijn de SOS limousine beschikbaar gesteld voor een romantische rit. Henry Liefting diende bij SOS Events het verzoek in om de SOSlimo te gebruiken om zijn vriendin te verrassen. “Ze heeft alle begrip voor mijn tekortkomingen en dat waardeer ik enorm, daarom wil ik haar op een speciale manier verrassen”, aldus Henry.

Dit raakte bij SOS Events de gevoelige snaar en heeft de SOSlimo beschikbaar gesteld voor dit mooie doel. Henry Liefting en Margreet Schouten hebben vervolgens een fantastische avond gehad. SOS Events is blij dat zij haar steentje heeft kunnen bijdragen met de SOS limo en een koude fles champagne!
De plaatselijke krant, de Band, vond dit een leuk initiatief en schreef hier een krantenartikel over. Dit artikel kwam 2 maart in de plaatselijke krant. U kunt hier het hele artikel lezen.

Meer informatie over de SOSlimo is te vinden op www.bedrijfsfeest.nl/soslimo. De SOSLimo is nu ook te volgen op twitter. Volg onze #SOSLimo en maak zelf kans op een SOSLimo rit.
Heeft u zelf een goed idee waar u onze SOSLimo goed bij kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op via www.bedrijfsfeest.nl/soslimo en stuur ons uw idee!