SOS Events steunt Kinderhulp

4 en 5 april j.l. was het groot feest bij SOS Events in Uddel. Het organisatiebureau, dat ruim 1200 evenementen per jaar organiseert, had haar relaties uitgenodigd om samen het 15jarig jubileum te vieren. SOS Events staat bekend om haar bijdragen aan goede doelen en sponsoring op locaal vlak voor verenigingen. Ook tijdens het jubileumfeest was er volop aandacht voor een goed doel: nationaal fonds Kinderhulp. SOS Events besloot dit fonds te ondersteunen met geld en door haar diensten aan te bieden voor de kids.

“Al jaren is SOS Events een fijne partner voor ons”, aldus Erna Metz van Kinderhulp. “Zij organiseren kosteloos verschillende activiteiten voor kinderen uit de jeugdzorg en achterstandgezinnen. Zoals Erik Kroon, eigenaar van SOS Events schreef in zijn uitnodiging naar zijn relaties ik hoef geen cadeau, ben een gelukkig mens en vader van een prachtige dochter. Liever zou ik u vragen een donatie t.a.v. Kinderhulp te doen, waarna wij uw donatie verdubbelen. Kinderhulp is belangrijk: de jeugd heeft de toekomst en als ik een steentje kan bijdragen aan het geluk van een kind, dan maakt mij dit weer blij!”

SOS Events staat bekend om innovatieve bedrijfsevenementen en heeft ook de “VeluweSpecialist” in Garderen geopend, waar vakantiegangers met z’n tweeën een e-step, tandem of andere leuke dingen kunnen ondernemen. Ook in Beekbergen zijn ze actief met Veluwe Valley: een evenemententerrein achter Golden Tulip de Wipselberg, waar er voor een vast bedrag 60 activiteiten klaarstaan. Kijk voor meer informatie over alle activiteiten van SOS Events op www.bedrijfsfeest.nl