Geslaagd sponsorevent dankzij SOS

Afgelopen maandag 16 mei heeft VV Hooglanderveen een geslaagd sponsorevent gehouden. SOS Events heeft deze dag georganiseerd, waarbij alle sponsoren op de E-step plaatsnamen en onderweg Golf in the Woods speelden. VV Hooglanderveen vertelt:

“Afgelopen maandag 16 mei stond weer het jaarlijkse Sponsorevent op de agenda.
Een keer per jaar willen we als vereniging voor onze trouwe sponsoren eens wat terug doen.
Dit jaar was een leuk arrangement in samenwerking met Houtrust en SOS Events bedacht.
Met een leuke groep van in totaal circa 40 mensen, bestaande dus uit een 25tal sponsoren, een deel van ons vlaggeschip (het 1e elftal) en wat bestuursleden werd om half 7 bij de Houtrust verzameld.

Na een ontvangstdrankje en een kort woordje werd ons de invulling van de avond toegelicht.
Een 40 tal E-steps stonden prachtig uitgestald op de parkeerplaats. In groepen van 10 mensen werd de rit richting het Hoevelakense bos ingezet. Aldaar gekomen mochten we een uurtje, Golf in the woods beleven. Een soort van klootschieten maar dan met stick en golfbal. Hier bleken niet alleen de eerste elftal spelers enorm fanatiek !

De terugtocht per E-step bracht ons rond half 9 weer terug bij de Houtrust waar ons een heerlijke barbecue werd voorgeschoteld met alles er op en er aan. Gezien het tijdstip van de afsluiting van de avond kunnen we weer terugkijken op een geslaagd event.”

Wilt u ook uw sponsoren of relaties ook in het zonnetje zetten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de onbeperkte mogelijkheden.