Opening Klimbos Garderen

Op maandag 20 augustus wordt het Klimbos Garderen officieel geopend. Na vier jaar van voorbereiding beschikt SOS Events over een klimbos. Dit klimbos is uniek in zijn soort. Zo bevindt het hoogste plateau zich op 18 meter hoogte, het hoogste van het land.

Veiligheid staat voorop in het Klimbos Garderen. Vandaar dat de deelnemer continu gezekerd is middels een uniek zekersysteem, waardoor er geen onveilige situaties kunnen ontstaan. Op deze manier is dit klimbos niet alleen het hoogste, maar ook het veiligste.

Bent u minimaal 1.20 meter lang en maximaal 120 kg? Dan is Klimbos Garderen voor u toegankelijk. Het park beschikt over drie verschillende parcours: een ’tokkelparcours’ waarbij u van boom naar boom roetsjt, een ‘funparcours’ waarin u met een skateboard of aan een bungykoord van boom naar boom gaat en dan voor de echte diehards is er het ‘no limit parcours’. Dit is een parcours waarvan het hoogste punt op 18 meter hoogte ligt en dan ook voor de echte durfals geschikt is. Voor zowel de ongeoefende als minder sportieve klimmers is dit klimbos dus zeer geschikt.

Één ding is zeker, met het Klimbos Garderen heeft SOS Events er een uniek evenement bij, voor jong en oud, voor de echte durfals en voor de sportieve als minder sportieve klimmers.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op www.klimbosgarderen.nl