SOS Events helpt bij Koningsspelen

Vandaag is het dan zo ver: de Koningsspelen zijn gestart! Ruim 1,3 miljoen kinderen van 6500 scholen doen mee aan deze sportdag als cadeau voor het aanstaande koningspaar.

Willem-Alexander gaf vanochtend het startsein voor de Koningsspelen en sprak de wens uit dat dit een jaarlijks terugkerend evenement zal worden. ‘Het is ongelooflijk belangrijk dat alle kinderen vandaag weer eens zien dat je met een goed ontbijt beter gaat bewegen en dat je het dan ook beter doet op school’, zei de Prins van Oranje.

Op basisschool ‘Drie Koningen’ in de Meern bood juf Marleen zich direct enthousiast aan om de organisatie voor de koningsspelen op zich te nemen. Samen met andere collega's en ouders zorgt zij er vandaag voor dat de kinderen een geweldige ochtend beleven. ‘Alle klassen doen leuke activiteiten, van dansclinics op het plein tot leuke oud-Hollandse spelletjes‘, aldus Marleen. ‘Ik ken SOS Events van eerdere leuke teamuitjes en heb hen gevraagd of zij iets konden betekenen voor onze school. Zij reageerden direct enthousiast en het is dan ook fantastisch om te zien dat de kinderen vandaag met veel plezier aan oud-Hollandse spelletjes als koekhappen, koemelken, sjoelen en klompjesgolf deel kunnen nemen.’

Wij wensen Marleen en alle kinderen van ‘Drie Koningen’ school uit de Meern heel veel sportiviteit en plezier toe en vinden het erg leuk een bijdrage aan deze dag te mogen leveren!