Aflevering 2 flabber.nl

Team Faalhaas of toch team borsthaar? In de vorige aflevering van het programma “Verveling Bestaat Niet” zagen we al hoe team Borsthaar en team Faalhaas met elkaar de strijd aangingen tijdens verschillende arrangementen van SOS Events. Ook in deel twee gaat deze strijd onverminderd door. Wie wordt er de uiteindelijke dagwinnaar?

In deze aflevering zien we hoe de teams het er vanaf brengen op onze beruchte stormbaan. Van beide teams wordt er een sportieve prestatie op topniveau verwacht en de verschillen zijn dan ook klein. Vervolgens klimmen beide teams op de quad om zo snel mogelijk het circuit af te leggen en ook nog eens de controle over de quad te houden tijdens de bijzondere verrichtingen. Hoe scherp de teams nog zijn na zo´n slopende dag wordt nog even getest tijdens een wedstrijd laser kleiduifschieten.

Het finale-onderdeel is een Mini Cooper Rally waarbij beide teams hun weg terug moeten zien te vinden naar het startpunt. Degene die daar als eerste aankomt mag zichzelf de dagwinaar noemen. Vinden de teams hun weg terug of blijven ze voor altijd achter in de Veluwse bossen⃛ Bekijk het hier.