Apeldoorns product voor de toerist

De VeluweSpecialist in Hoenderloo is een samenwerking aangegaan met Merida. Beide Apeldoornse bedrijven waren op zoek om de toerist en zakelijke gast de Veluwe per mountainbike op een unieke en kwalitatief goede manier te laten ontdekken. De VeluweSpecialist, met een nieuwe vestiging in Hoenderloo, wil graag de toerist de Veluwe per mountainbike en GPS laten verkennen. De Veluwe is bij uitstek geschikt om te mountainbiken en wanneer je de toerist een GPS meegeeft zullen ze de Veluwe maximaal beleven, aldus Erik Kroon, initiatiefnemer van de VeluweSpecialist. De Veluwe is mooi en de toerist verdiend het dan ook om op mooie en goede mountainbikes rond te fietsen.

De samenwerking tussen Merida, een echt Apeldoorns bedrijf en producent van kinderfietsen tot aan high end E-bikes, racefietsen en ATB's, was dan ook snel gevonden. Samen werd er gezocht naar een geschikt model mountainbike en vanuit 3 vestigingen kunnen er vanaf vandaag Merida Mountainbikes gehuurd worden, inclusief mooie routes over de Veluwe vanuit Hoenderloo, Garderen en Otterlo.

Erik Kroon, tevens medebestuurslid van Apeldoorn Congresstad, ziet ook een mooie mogelijkheid om alle congreslocaties in en rond Apeldoorn te voorzien van mountainbike clinics en tours voor de zakelijke bezoeker van Apeldoorn. Op deze manier laten we de gast de Veluwe per mountainbike ontdekken en combineren we dit tevens met teambuildingsactiviteiten onderweg. Een logische stap om Apeldoorn en de Veluwe te promoten. Ook Merida laat de zakelijke gast bijeenkomen in Apeldoorn om vanuit hun experience centre per racefiets een rondje Posbank te rijden. De combinatie met oud wielrenner Gert Jakobs, en de beleving van het wielrennen in de omgeving Apeldoorn en de Veluwe maakt het plaatje compleet, aldus Peter Koperdraad directeur Merida. Beide heren gaven elkaar de hand op de samenwerking op 11 juli voor de verhuurlocatie in Hoenderloo.

Kijk voor meer informatie op www.veluwespecialist.nl en www.merida.nl/