Bedrijfsuitje in het pretpark of dierentuin? Wij maken het interactief!

Interactief uitje in het pretparkKiezen jullie er wel eens voor om met je collega’s naar een pretpark of dierentuin te gaan? Ze komen dan op een bepaalde dag naar het park met hun hele gezin. Een leuk uitje natuurlijk, maar wist je dat je ze tegenwoordig ook een interactieve game tijdens het bezoek kunt aanbieden?

Je geeft iedere collega een login van de interactieve game. De plattegrond van het pretpark of dierentuin zien ze op vervolgens hun smartphone, waarbij ze tevens alle pins zien waar ze (bedrijfs)vragen beantwoorden en foto- en video-opdrachten doen. Maar bijvoorbeeld ook een nieuw product of dienst van jullie kunnen vinden. Met deze digitale speurtocht gaat ieder gezin punten scoren, het gezin met de meeste punten beloon jij uiteraard met een leuke prijs. Wedden dat ze fanatiek worden?

Uiteraard hebben ze voldoende tijd over om ook naar de vele attracties of dieren te kijken. Bij de borrel zien ze alle foto’s en filmpjes van alle andere gezinnen, hoe gaaf! Naderhand krijg jij als organisator natuurlijk alle foto’s en video’s toegestuurd zodat je ze bij andere bijeenkomsten nogmaals kan gebruiken.

Even de voordelen van een interactieve game in een dierentuin of pretpark op een rij
• Meer interactie en betrokkenheid
• Wedstrijdelement
• Eigen branding
• Opdrachten en (bedrijfs)vragen op maat samen te stellen
• Foto’s en video’s als aandenken

Uiteraard kunnen we soortgelijke programma’s overal plaats laten vinden, ook tijdens bijvoorbeeld een open dag op jullie eigen locatie. Wil jij je volgende uitje interactiever maken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn de specialist in het op maat maken van interactieve games op locatie en kunnen je helpen en zo het bezoek aan het pretpark of dierentuin nog leuker maken.

Mail voor meer informatie naar sos@bedrijfsfeest.nl of neem contact op via 0577-401506.