Clubdag Dream4Kids groot succes!

Afgelopen zondag is op ons evenemententerrein Veluwe-Valley de jaarlijkse Dream4Kids Clubdag georganiseerd. Tijdens deze dag gaan de Dream4Kids vrijwilligers en ambassadeurs als Tanja Jess, Sascha Visser en Patrick Martens samen met de aanwezige kinderen en ouders genieten van allerlei spannende en leuke activiteiten.

Dream4Kids
Dream4Kids trekt zich het lot aan van kinderen die in het verleden een aangrijpende of traumatische ervaringen hebben meegemaakt. Door een Droomdag wordt deze negatieve spiraal onderbroken. Tijdens de Droomdag maken de kinderen mee wat andere kinderen nooit meemaken: zingen met hun grootste idool, topmodel voor een dag, of een make-over van hun kamer. Het beleven van een Droomdag geeft kinderen de kracht, moed en energie om weer controle te krijgen over hun jonge leven en is een eerste zetje naar een betere toekomst. Alle kinderen die het afgelopen jaar een Droomdag hebben meegemaakt komen samen tijdens de jaarlijkse Clubdag.

Clubdag
Tijdens de Clubdag afgelopen zondag hebben de kinderen en hun ouders een onvergetelijke middag gehad op Veluwe-Valley. Daar waren tal van activiteiten voor hen klaargezet. Zo konden ze meedoen aan workshops, levend tafelvoetbal spelen, krat stapelen, paard rijden en nog veel meer bijzondere activiteiten! Alle kinderen, ouders, vrijwilligers en ambassadeurs hebben enorm genoten van deze dag!

Als dank hebben de kinderen een prachtig bord voor ons evenemententerrein Veluwe-Valley gemaakt. Op de foto is dit bord te zien; dank hiervoor! Voor meer informatie over de Clubdag of ons evenemententerrein; zie de websites van Dream4Kids en Veluwe-Valley.