De klant aan het woord!

Ons motto is sfeer=beleven=herinneren! Dit proberen wij ook over te brengen op onze klanten tijdens de evenementen. Daarom leek het ons ook wel eens leuk om te laten zien hoe een klant een uitje beleeft. Hieronder volgt een review van een rondrit over de Veluwe per E-FatBike!

Review
Op zaterdag 14 mei hebben wij met heel veel plezier gebruik gemaakt van de E-Fatbikes. Een echte belevenis! En namens mijn drie vrienden willen we jullie van harte bedanken voor het faciliteren van een en ander. De begeleiding en ontvangst was uitstekend. Dat experimentele fietscafé was erg leuk. Behoorlijk geïnvesteerd. Hieronder een stukje over onze belevenis:

Grandioze ervaring met de fatbikes van SOS Events!

Op een wat koude maar goede zaterdagochtend heeft onze vriendengroep de fatbikes uitgeprobeerd. Ietwat merkwaardige mountainbikes met hele brede ietwat zachte banden en elektrisch aangedreven. Vooraf was er koffie en met een goody bag gingen wij op pad. Vier fietsen waarvan twee met GPS. Direct ervaar je het gemak van de krachtige elektrische aandrijving. Je kunt zelf het een en ander makkelijk doseren. Zo kwamen wij moeiteloos door het bos en het wat ruwer terrein. Je ervaart in alle stilte de natuur en je komt op plekken waar niemand anders komt. Gemiddeld leg je 20 km per uur af. De fatbikes zijn voor een ieder bijzonder geschikt. Je voelt je er heel prettig op en vooral ook heel comfortabel.

De fatbikes zijn een echte sportieve aanwinst in assortiment van SOS Events. Je hoeft er echt geen uitgesproken conditie voor te hebben, omdat de elektrische ondersteuning je bijzonder goed helpt. Voor ons reden om dit nog eens over te doen.

Vriendengroep `Edesche fatbikemannen`

Met goede groet,
Bert Komdeur