€300.000 bereikt

SOS Events steunt de stichting entrepreneur foundation en heeft zijn steentje bijgedragen bij het bereiken van de €300.000 die de stichting tot nu toe heeft opgehaald. De stichting bestaat inmiddels 10 jaar en zet zich in voor ondernemers in het buitenland. In Nederland is het eenvoudig om ondernemer te worden maar helaas is dit niet in alle landen zo.

Met het opgehaalde geldt helpt de entrepreneurs foundation beginnende ondernemers door het geven van adviezen, het onderhouden van contacten en uiteraard ook financiële steun. De foundation richt zich in het bijzonder op ondernemers in gebieden waar de bevolking kampt met gebrekkige omstandigheden en een tekort aan primaire levensvoorzieningen.

“MVO is niet alleen denken aan het milieu maar ook juist denken aan de “people”. Daarom ontwikkelen wij niet alleen concepten rondom de uitdrukking MVO maar ondersteunen wij ook goede doelen lokaal, regionaal en wereldwijd,” aldus Erik Kroon, eigenaar van SOS Events en finalist in de entrepeneur of the year verkiezing van 2006.