E-chopper neemt de Veluwe over

Met een 100-tal E-choppers heeft SOS Events uit Uddel weer een primeur te pakken voor de Veluwe. Want de E-chopper zal de Veluwe nog populairder maken voor bedrijfsuitjes! Vandaag heeft Erik Kroon de eerste exemplaren in ontvangst mogen nemen uit handen van leverancier Peter Meevis.

Erik Kroon organiseert met zijn bedrijf SOS Events jaarlijks 1.300 bedrijfsevenementen. Deze evenementen vinden grotendeels ‘outdoor’ plaats, midden in de natuur van de Veluwe. Al ruim 22 jaar verzint Kroon de leukste en meest bijzondere activiteiten. Zo bedacht hij onder andere de helikopterdropping, Mini Classic Tour en de E-step. Kroon weet dan ook precies wanneer iets een hit wordt of niet. Zijn slogan ‘Buitengewoon goed’ zegt voldoende.

De E-chopper is een nieuw fenomeen. Deze chopper-achtige scooter is elektrisch aangedreven en heeft een bereik van 50 km. “Ideaal voor bedrijfsuitjes op de Veluwe en perfect voor een unieke beleving”, aldus Kroon. De E-chopper is een logisch vervolg op de populaire E-step, die SOS Events in 2007 al inzette tijdens zijn evenementen. “De E-step was op dat moment sensationeel en uniek, een grappig elektrisch vervoersmiddel. De E-chopper is een logische stap: het is ook grappig en uniek, maar heeft wel een betere actieradius.”

De E-chopper zal worden ingezet tijdens bedrijfsuitjes en teambuilding vanaf ExperienCity in Uddel. Een unieke activiteitenlocatie gelegen in het centrum van de Veluwe. Midden in de kroondomeinen en in directe verbinding met bossen, heides en de leuke pittoreske dorpjes die de Veluwe rijk is. Daarnaast zal de E-chopper ook particulier te huur zijn bij de VeluweSpecialist in Garderen, Otterlo en Hoenderloo. In Garderen huur je de E-chopper al vanaf 2 personen inclusief een mooie route. En vanuit Otterlo en Hoenderloo is het zelfs mogelijk om een tour over Het Nationale Park De Hoge Veluwe te maken.

De E-chopper combineren met een bedrijfsuitje? Ga dan naar www.bedrijfsfeest.nl. Zoek je een origineel dagje uit tijdens je weekendje weg op de Veluwe? Huur de E-chopper dan via www.veluwespecialist.nl.