Erik Kroon zet winnaars DVS in het zonnetje

Donderdag 2 juni en zaterdag 4 juni vond het 21e internationale DVS jeugdtoernooi plaats. SOS Events stimuleert deze evenementen graag. Sport is immers een belangrijke drijfveer voor een prettige soicale leefomgeving, zeker wanneer kinderen hierin betrokken worden! Het is dan ook niet gek dat SOS Events haar naam als hoofdsponsor aan dit toernooi verbindt.

Het toernooi was een groot succes en het was leuk om te zien dat teams vanuit heel Europa naar Ermelo kwamen. Landen als Tsjechië, Rusland, Engeland, Slowakije en Spanje waren vertegenwoordigd met grote clubnamen als Zenit SintPetersburg, Bromley FC en FK Fotbal Trinec. Uit Nederland waren bekende clubs als FC Utrecht, Vitesse en SV Argon aanwezig.

Erik Kroon, oprichter van SOS Events, was erg enthousiast en heeft beide dagen met plezier rond gelopen op het terrein. Op zaterdag kwam natuurlijk het mooiste moment: de uitreiking van diverse prijzen. Samen met DVS’33 jeugdvoorzitter Hans de Jonge en de assistentie van Jurriën Kraaij werden tal van prijswinnaars naar voren geroepen en stevig in het zonnetje gezet. Natuurlijk vond Erik het enorm leuk om de prijzen uit te delen aan het aanstormend talent.

Tijdens het zware toernooi was er ook plaats voor feest. We hebben onze leuke en I love Holland en Drive in Discoshow gedaan. Het was een groot succes en ben je nieuwsgierig wie het toernooi gewonnen heeft? Dan verwijzen we je graag naar de site van DVS !