Escape Tours verspreidt zich snel door Nederland!

Door de populaire spelen op tv zoals de Big Escape en Wie Is De Mol zijn escape rooms waarbij je raadsels en puzzels moet oplossen een populaire bezigheid geworden. Vergeet daarentegen de escape room, een Escape Tour is de activiteit die dit jaar volop gespeeld gaat worden. Escape Tours speel je namelijk niet in een donkere kamer, maar midden in de gezellige binnenstad! Het is een uniek concept dat zich snel door Nederland verspreidt.

Elke stad heeft zijn eigen mysterieuze legendes en verhalen, daar maakt Escape Tours handig gebruik van. Zo heeft Rembrandt van Rijn de hoofdrol gekregen in Amsterdam, Frits Philips in Eindhoven en Bisschop Willibrord in Utrecht. Met een Escape Tour dwaal je samen met je teamgenoten door de stad, voltooi je opdrachten, ontcijfer je aanwijzingen en ga je op zoek naar de geheime uitgang van de stad. En dat allemaal zo snel mogelijk, want je hebt 2 uur de tijd!

Start de game wanneer je wil
De citygame is perfect te combineren met een gezellige etentje met familie, vrienden of collega’s. Je bent namelijk niet gebonden aan een beperkte groepsgrootte of vaste tijden, aangezien je de game op je eigen smartphone speelt en dus kan starten wanneer je maar wil. Je boekt de game gemakkelijk via de website, je ontvangt alle instructies in de mail en vervolgens kan je binnen 5 minuten van start in jouw favoriete stad. Spelenderwijs kom je ook nog eens langs de leukste (onbekende) plekjes van de stad! De game is te spelen in teams van 2-5 personen.

Niet gek dat verwacht wordt dat dit de nieuwe rage in 2019 gaat zijn, aangezien het zo goed inspeelt op de vraag van de huidige consument. Namelijk, een goedkope en leuke activiteit in het centrum van de grootste steden in Nederland. Je verzekert je zonder veel moeite van een leuke activiteit, die perfect te combineren is met een gezellig etentje.

Escape Tours is een concept van SOS Events. In de volgende 10 steden kan je een Escape Tour gaan beleven: Amsterdam, Amersfoort, Den Haag, Deventer, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Utrecht en Zwolle.