Het nieuwe parcours ´Discover´ is geopend!

Op woensdag 20 april was het dan zover: de opening van het nieuwe parcours! Echte avonturiers zijn hiermee een nieuwe uitdaging rijker en dat op 25 meter hoogte. Dit is nog niet alles: ook de Giro d' Italia is een onderdeel van het nieuwe parcours!

Omdat deze wielerwedstrijd dit jaar in Apeldoorn begint is er een roze fiets verwerkt in het parcours. Hierdoor voelt u zich een wielrenner en een avonturier tegelijk, op grote hoogte. Omdat deze koers over de hele wereld bekend is hebben wij het natuurlijk ook professioneel aangepakt. Oud profwielrenner Henk Lubberding was bereid de koers nog eens dunnetjes over te doen om samen met ons het parcours te openen! Hiermee is ook het nieuwe seizoen geopend. De middag klimmen en de ballonnenactie met de kinderen van de Christelijke Prins Bernhard Basisschool uit Garderen kan worden bestempeld als geslaagd. Ook waren er mensen die plezier beleefde aan het testen van de vervoersmiddelen van de Veluwespecialist.

Wilt u het nieuwe parcours graag van dichtbij zien en zelf ervaren hoe het is om, al bungelend, op 25 meter hoogte een traject af te leggen? Of juist een ander parcours beklimmen? Dat kan! Tot snel bij Klimbos Garderen!