Innovatie als basis voor groei en ondernemerschap

Op maandagavond 7 november jl. vond de jaarlijkse ledenavond van de Rabobank Gelderse Vallei plaats in het hypermoderne evenementencomplex Midden Nederland Hallen in Barneveld. Het thema dit jaar was innovatie: innovatie als basis voor groeien en ondernemerschap. De ongeveer 700 aanwezige leden kregen naast een inspirerende presentatie van trendwatcher Peter Ros over technologie op het gebied van wonen, vervoer, werken en gezondheid, ook een regionale ondernemersfilm te zien waarin innovatiemakelaar Wicha Benus vier ondernemers bezoekt in een grappige Twizy.

Ook Erik Kroon, eigenaar van SOS Events, kreeg bezoek van Benus en sprak onder andere over de diverse elektrische vervoersmiddelen die SOS Events inzet tijdens bedrijfuitjes. Innovatie en duurzaamheid in één. "En dat wordt erg gewaardeerd door de klanten", aldus Kroon. De toekomst van de eventmarkt ligt volgens Kroon in het online boeken van activiteiten. Mede daarom is hij initiatiefnemer van het online platform RentSeeDo.com. "Via RentSeeDo.com kun je straks, als jij in een hotel verblijft, in welk gebied dan ook, zien wat er in de directe omgeving te doen is en kun je de activiteit ook daadwerkelijk boeken."

Na afloop werden de aanwezigen getrakteerd op warme hapjes en was er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Twee enthousiaste medewerkers van SOS Events waren aanwezig om eventuele vragen over bijvoorbeeld innovatie te beantwoorden. SOS Events is continu bezig met innoveren en voortdurend op zoek naar nieuwe toepassingen voor arrangementen en activiteiten om het motto sfeer=beleven=herinneren kracht bij te zetten. Deze bijeenkomst van de Rabobank was al met al een inspirerende avond met voldoende informatie om over na te denken.