Kinderhulp bedankt SOS Events

Al meerdere keren mocht SOS Events voor Nationaal Fonds Kinderhulp diverse leuke activiteiten organiseren om zo kinderen die het moeilijk hebben een leuke tijd te bezorgen. “Wij doen dit al jaren met veel plezier en steunen dit goede doel van harte”; aldus de eigenaar van SOS Events, Erik Kroon. “Kinderen hebben de toekomst, dat lijkt misschien een cliché, maar het is echt zo! Ik ben dan ook erg trots dat onze organisatie nauw betrokken is bij het Nationaal Fonds Kinderhulp en wij hen op diverse manieren kunnen ondersteunen.”

SOS Events heeft naast de diverse gesponsorde activiteiten voor de kids nog meer leuke acties bedacht. “Tijdens ons 15 jarig bestaan heb ik al mijn relaties uitgenodigd en gevraagd geen cadeaus mee te nemen, maar een donatie te doen aan het Kinderhulp. Veel bedrijven gaven hier gehoor aan!” Bij SOS Events sparen klanten automatisch voor EvenemUnten, welke in te wisselen zijn tegen korting op een volgend uitje, of een leuk cadeau voor de boeker. “Sinds dit jaar is het echter ook mogelijk je munten in te wisselen voor een donatie aan Kinderhulp. Wij verdubbelen deze donatie dan uiteraard” vertelt Erik.

Ook u kunt dit geweldig goede doel steunen. Het nationaal fonds kinderhulp heeft het initiatief van SOS Events opgenomen in haar nieuwsbrief; bent u ook geïnspireerd geraakt door deze bijzondere actie?