Klimbos Harderwijk krijgt vorm

In de eerste week van februari is SOS Events uit Uddel begonnen met het realiseren van Klimbos Harderwijk. De plek waar ze dit gaan bouwen is aan de Boekhorstlaan, recht tegenover het van der Valk Hotel en Bouw & Infra park Harderwijk. Het klimbos wordt uniek in zijn soort. Je krijgt hier, in vergelijking met de andere klimbossen op de Veluwe, een totaal andere belevenis!

Zo is er een Rollercoaster Zipline opgenomen in het parcours waardoor de deelnemers al slingerend tussen de bomen door naar beneden tokkelen. Een unieke ervaring. Klimbos Harderwijk zal in mei 2019 zijn deuren openen en is een zusje van Klimbos Garderen die als hoogste en grootste van de Veluwe wordt gezien.

Klimbos Harderwijk is makkelijk bereikbaar doordat het centrale ligging heeft op de rand van de Veluwe, langs de A28 en N302. Het klimbos is straks tevens te combineren met andere activiteiten van SOS events waaronder E-chopper verhuur en een kinderattractiepark. Deze laatste ontwikkelingen zullen half 2019 worden geopend. Blijf deze nieuwe ontwikkelingen dan ook volgen via de social media kanalen van Klimbos Harderwijk en SOS Events.