Minister Cramer op E-step

E-step zet Den Haag in beweging!
 
In de huidige samenleving willen mensen steeds meer mobiel zijn, maar stuiten daarbij steeds meer op dilemma’s als duurzaamheid, gemak en snelheid. Dat de E-step de gulden middenweg in deze dilemma’s is bleek afgelopen maandag wel, zo moest zelfs Minister Cramer toegeven…
 
In het World Forum Den Haag gingen de spreekwoordelijke voetjes van de vloer met de Elektrische Step! Bezoekers van het congres Stad in Beweging konden hier het nieuwste, innovatie en tevens milieuvriendelijke vervoersmiddel, de E-step, ervaren door zelf een proefrit te maken. De genodigden waren op initiatief van de Verenging Nederlandse Gemeentes bijeen om met elkaar te werken aan een Groenere, CO2 neutralere toekomst en toonden met veel enthousiasme belangstelling voor de E-step.
 
Doordat de E-step geluidloos is en geen schadelijke gassen uitstoot paste deze zeer goed in het plan van verschillende overheden om vooral (woon- werk) verkeer “schoner” te maken. Zo kreeg ook Minister Cramer van Ruimte en Milieu de mogelijkheid om een rondje te rijden. Met veel enthousiasme stapte de minister op de E-step en reed ze een ronde door de zaal! “De E-step is een typisch voorbeeld van hetgeen wij hiervoor bijeen zijn: samen werken aan duurzamere alternatieven voor de hedendaagse vervoersmiddelen. Bovendien, het is nog ontzettend leuk om op de Step te rijden ook!”, aldus de Minister.
 
De E-step is een RDW gekeurde elektrisch aangedreven step, waarmee woon- werk verkeer in staat is om op een milieubewuste manier van A naar E te komen. De E-step heeft een stoere uitstraling, rijdt op elektriciteit is milieuvriendelijk en bereikt een snelheid van 20 k/m per uur. Je kunt je op de E-step zowel staand als zittend voortbewegen. Bagage kan makkelijk worden meegnomen door het mandje achterop. Door middel van  een simpel gas- en remsysteem is de E-step makkelijk en veilig in gebruik.
Een interessant feitje voor de typische Hollander: de E-step is erg goedkoop in vergelijking met haar alternatieven: voor slechts € 999,00 incl. BTW is de E-step van u!
 
Voor meer informatie over deze innovatieve step gaat u naar www.e-step.nl