Op zoek naar franchisenemers

Voor de Veluwe Specialist, onze verhuurshop gericht op particulieren, zijn wij op zoek naar franchisenemers. Dus vind jij toerisme leuk en ben je ondernemer of wil je dat worden? Heb je ambitie om je eigen winkel te beginnen of ben je reeds in bezit van een winkel, maar wil je jouw formule delen of wijzigen? Vind je het leuk om toeristen te informeren? Ken jij je eigen omgeving en weet je de 'unique selling points' van jouw dorp of stad? Tot slot: woon je en leef je in een toeristische omgeving en vind je netwerken leuk?

Dan ben jij degene die we zoeken!

Op de Veluwe zijn zeer veel bijzondere dorpen en steden waar de Veluwe Specialist een prima aanvulling en verlengstuk kan zijn van het plaatselijk toerisme. Erik Kroon, eigenaar van meerdere recreatie- en evenementenbedrijven op de Veluwe, is dan ook voornemens om meerdere vestigingen te openen. Op dit moment zijn er concreet al plannen voor 4 plaatsen volgend jaar.

Erik Kroon, genomineerd voor meerdere ondernemersprijzen, wil laten zien dat de Veluwe klaar is voor de volgende stap. Dit wil hij misschien wel met jou ondernemen! Het voordeel van franchise is dat de marketing, automatisering en het beeldmerk reeds geregeld zijn.

De Veluwe Specialist heeft haar bestaansrecht reeds bewezen en is met de nominatie van onderneming van Barneveld niet geheel onopgemerkt gebleven. In het juryrapport staat dan ook letterlijk: 'een onderneming met potentie en een bedrijf dat zorgt voor aantrekkingskracht tussen horeca, bungalowparken, hotels en recreatievoorzieningen.'

Erik is dan ook op zoek naar mensen met dezelfde passie, drijfveer en ondernemerschap.

Heb je interesse? Maak dan een afspraak met Erik.