Origineel cadeau nodig?

Wilt u uw zakelijke relatie of personeelsvereniging eens echt een origineel cadeau geven? Verras ze dan met de Nationale Evenementen Cheque ter waarde van €100! U kunt de cheque heel eenvoudig online bestellen voor slechts €3,90! De cheque zal per post naar u toe gezonden worden. U kunt er ook voor kiezen om deze direct bij uw relatie te laten bezorgen. Over enkele weken is de Nationale Evenementen Cheque ook met hogere waardes aan te schaffen.

Met de Nationale Evenementen Cheque geeft u uw relatie de keuze uit een ruim assortiment bedrijfsuitjes en de mogelijkheid om deze te boeken op een datum dat het hem uitkomt. Wanneer de cheque door uw relatie wordt verzilverd dan ontvangt u hiervan een bericht. Hierin wordt tevens vermeldt welk arrangement er gekozen is.

De Nationale Evenementen Cheque staat voor kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen is SOS Events gekozen als enige leverancier. Bij alle arrangementen van SOS Events is het mogelijk uw cheque te verzilveren. Wilt u gratis een Nationale Evenementen Cheque ontvangen? Vraag dan een offerte aan op de website van SOS Events.

Direct de Nationale Evenementen Cheque bestellen.