Sinterklaasbingo is er volgend jaar weer!

Sinterklaas is weer op weg naar huis en daarmee is ook de Sinterklaasbingo tot een einde gekomen. En ja hoor, ook dit jaar was het weer een succes. Niet eerder waren er zoveel mensen die meededen, ruim 2000! Een ongekend aantal.

Dit jaar trok Erik Kroon dagelijks live de bingogetallen in de Sinterklaasbingo studio te Uddel. Elke dag stemden vele deelnemers om 4 uur af op deze live trekking in de hoop getallen af te kunnen strepen op hun kaart.

Bij een bingo horen prijzen en winnaars en die waren er in weer in overvloed dit jaar. Zo zien jullie op de foto één van de winnaars van 5 kilo pepernoten, aangeboden door de Pepernotenfabriek uit Harderwijk. Niet alleen via de bingo, maar ook via onze Facebookacties mochten we winnaars begroeten en kregen we vele leuke reacties. Zo reageerden er maar liefst 275 personen op de actie ‘Raad de zak´ en 215 op het raden van het aantal pepernoten (of waren het nou kruidnoten??). Ook stroomden de rijmpjes en foto´s binnen voor bonusgetallen.

Kortom, BingoPiet heeft weer veel werk moeten leveren, maar mede dankzij jullie is het een groot succes geworden. Allemaal bedankt voor het meespelen en tot volgend jaar!

Sinterklaas, BingoPiet en het hele team van SOS Events, Klimbos Garderen en de Veluwe Specialist.