SOS Events in de bediening voor Serious Request

Op 6 december jl. waren in de Wensink Mercedes-Benz Showroom in Apeldoorn 250 gasten aanwezig voor het ondernemersfeest. Een event, georganiseerd door vele ondernemersverenigingen uit Apeldoorn, met als doel: geld binnenhalen voor Serious Request.

Omdat het Glazen Huis dit jaar in Apeldoorn staat en SOS Events een onderneming is in deze gemeente hebben wij besloten om ook ons steentje bij te dragen. Een zestal collega’s heeft zich dan ook vrijwillig ingezet voor de bediening tijdens het diner.

Met weinig horeca-ervaring hebben wij ons beste beentje voorgezet en werkten we samen met nog zo’n 40 andere vrijwilligers van Bilderberg Hotel De Keizerskroon, Thermen Bussloo en Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe. Al met al een zeer succesvolle avond waarmee we samen bijna 40.000 euro hebben opgehaald voor het goede doel.

Serious Request staat dit jaar in het teken van het samenbrengen van families. Kinderen en ouders die elkaar zijn kwijtgeraakt door armoede, oorlog of crisis. Van 18 tot en met 24 december maken de dj’s van Radio 3FM voor deze actie non stop radio vanuit het Glazen Huis op het Marktplein in Apeldoorn. Meer informatie over Serious Request? Kijk dan op de website van 3FM.