SOS Events kleurt roze!

De Giro d ´Italia is het land uit maar wat hebben wij genoten van deze wielerkoers in onze eigen gemeente Apeldoorn.
Met verschillende bijzondere acties was SOS Events vol in beeld bij verschillende media! Op verschillende manieren kwam de kleur van de Giro terug in hetgeen waar SOS Events mee bezig was. Het nieuwe parcours in het klimbos werd voorzien van een roze fiets, speciaal voor de ronde van Italië. Het nieuwe, zesde parcours heeft een nog niet eerder behaalde hoogte van 25 meter bereikt.

Ook werden de kranten gehaald met de aankondiging dat Henk Lubberding, oud-profwielrenner, het nieuwe parcours zou komen afleggen en daarmee ook gelijk openen. Op 20 april 2016 werd het parcours officieel met jong en oud geopend.

Daarnaast waren er verschillende prominenten die de roze loopfiets van SOS wilde proberen. Een regelrechte hit! Zelfs de roze Twizy had veel bekijks tijdens een ritje over de Veluwe. De man op de roze Twizy of Loopfiets kon gespot worden en dit zorgde ook op de sociale media voor veel commotie.

Daarnaast is SOS Events in de gemeente Barneveld mede-initiatiefnemer van de GiroBarneveld, waarbij de dorpskernen van deze gemeente aan elkaar zijn verbonden met een fietsroute bestaande uit roze fietsen in de kernen.
Kortom, er is en was genoeg te beleven op onze mooie Veluwe en we mogen samen trots zijn dat er zo´n groot evenement in onze gemeente Apeldoorn heeft plaats gevonden!