SOS Events maakt zich sterk voor Gelderland

Al 18 jaar is SOS Events actief op de Veluwe. In het grootste natuurgebied van Nederland verzorgt SOS Events actieve en bijzondere bedrijfsuitjes. Juist de Veluwe is een van de onderscheidende factoren van SOS Events; de omgeving maakt de activiteiten extra bijzonder.

Daarom hecht SOS Events veel waarde aan het op de kaart zetten van Gelderland. De steun die Erik Kroon, eigenaar van SOS Events, aan de campagne ‘Gelderland levert je mooi streken´ geeft is dan ook niet verwonderlijk.

‘De Gelderse natuur is het decor van alle activiteiten van SOS Events´, vertelt Erik Kroon enthousiast. ‘De natuur is, samen met onze bijzondere activiteiten en de centrale ligging van de Veluwe, wat ons aanbod zo uniek maakt.'

Gelders landschap voegt echt wat toe
Kroon vertelt: ‘De natuur en het landschap van deze streek maken echt indruk. Soms stappen deelnemers van hun mountainbike af omdat ze een prachtig stuk bos eerst eens rustig willen bekijken. Daaraan zie je de toegevoegde waarde van de Gelderse natuur op onze activiteiten.

´SOS Events is partner van Geldersch landschap en Staatsbosbeheer. Kroon vertelt daarover: ‘We denken samen na over mogelijkheden om natuur en landschap nog beter op de kaart te zetten. Door unieke activiteiten aan te bieden waarbij we uiteraard zorgvuldig met het Gelderse buitengebied omgaan. We moeten daarbij wel blijven zorgen voor diversiteit. En ook breder durven denken dan natuur: ook horeca, hotels, recreatieparken en andere voorzieningen spelen immers een belangrijke rol in de toerisme- en recreatiesector.´