SOS Events met Klimpark in de krant

Het plan voor het Klimpark komt steeds dichterbij. “Als alles meezit kunnen we deze zomer nog aan de slag met het Klimpark,” aldus Erik Kroon, directeur van SOS Events. De Barneveldse krant heeft er een artikel over geschreven, deze leest u hier.

SOS Events heeft samen met Action Equipment & Services een spectaculair en duurzaam Klimpark ontwikkeld in de gemeente Barneveld. Er wordt nog hard gewerkt aan het Klimpark. Het zal bestaan uit verschillende parcoursen met uiteenlopende hindernissen en elementen voor jong en oud. Het 17 meter hoge Klimpark zal zeker de nodige natuurbelevingen naar boven halen!

Bij de ontwikkeling van dit Klimpark is innovatie en maximale veiligheid van groot belang voor SOSEvents. Door het gepatenteerde ExpoGlider beveiligingssysteem worden de deelnemers vanaf grondniveau met hun leeflijn vastgemaakt. Tot aan het einde van het parcours is het niet mogelijk voor de bezoeker zich los te koppelen van deze veiligheidskabel. De bezoeker kan dus onbezorgd het hele parcours ontdekken!

Het Klimpark is opgebouwd met natuurlijke materialen. Er wordt met veel respect omgegaan met de ecologische omgeving. Door een uitvoerige boominventarisatie zijn de parcoursen zo uitgelegd, dat de bomen normaal kunnen doorgroeien.

SOSEvents staat voor recreatie. Het Klimpark is hier een uitstekende aanvulling op. Deze nieuwe ervaring brengt recreatie naar een hoger niveau. Geniet van de pure omgeving en laat u helemaal gaan op grote hoogte in ons nieuwe Klimpark!