SOS Events op de Event Materiaaldagen

Op 11 en 12 april stond SOS Events op de Event Materiaaldagen. Met onze e-steps en luxe SOSLimo kon men op een bijzondere manier naar de verschillende locaties op het terrein reizen. Beide vervoersmiddelen waren een groot succes!

SOS Events heeft veel positieve reacties gekregen over de E-steps. De E-step komt natuurlijk het beste tot zijn recht wanneer u door de prachtige natuur van de Veluwe rijdt maar ook op het industrieterrein leverden zij al de nodige hilarische momenten op! Een bijkomend voordeel is dat de step volledig milieuvriendelijk is. Voor meer informatie over onze uitjes op de e-steps kijkt u hier

De SOSLimo, met onze gezellige chauffeur, heeft ook de nodige aandacht getrokken op het terrein. De limo rijdt vaker door heel Nederland heen en wordt geregeld voor goede doelen ingezet. Recentelijk heeft de SOSLimo radio 538 geholpen met hun 538warchild actie. Heeft u een leuke actie waar u de SOSLimo voor kunt gebruiken horen wij dit ook graag. Wie weet helpen wij u uit de brand! Kijk voor meer informatie over de SOSLimo op www.bedrijfsfeest.nl/soslimo of houd de SOSLimo in de gaten via twitter !

Natuurlijk hebben wij foto’s gemaakt van beide activiteiten. Deze foto’s kunt u hier bekijken!