SOS Events op Event Materiaaldagen

12 en 13 april zal SOS Events staan op de Event Materiaaldagen. Dit evenement is er voor iedereen die een evenement gaat organiseren. Op deze beurs kunt u informatie vergaren over hoe u het perfecte uitje kunt regelen. Heeft u vragen kunt u deze natuurlijk aan ons stellen. Wij staan u graag te woord.

Deze dag zal in het teken staan van presentaties over bijvoorbeeld trends en ontwikkelingen. Ook zullen er workshops te volgen zijn over voedselveiligheid, vergunningen, social media en nog veel meer. Ook zal er een lekker hapje en drankje voor u klaar staan.

Om het extra leuk te maken stelt SOSEvents haar materiaal beschikbaar. Rijd mee met de SOSLimo of met onze E-steps en verken het evenemententerrein en omstreken. Dus naast alle informatie die u krijgt zorgen wij ook voor een stukje ontspanning!

Wilt u professionele informatie of een bedrijf die u kan helpen bij uw evenement. Registreer u nu snel en krijg gratis toegang tot Event Materiaaldagen. Kijk snel op www.bedrijfsfeest.nl of www.eventmateriaaldagen.nl.

We zien u graag op 12 en 13 april op het industrieterrein Lorentz in Hardewijk.