SOS Events presenteert nieuwe website

Het is zover! SOS Events heeft een prachtige nieuwe website en daar zijn we erg trots op. Ons team heeft de site nu nog gebruiksvriendelijker gemaakt. Op deze manier hopen we u nog beter en overzichtelijker onze diensten aan te bieden. Neem eens een kijkje op onze nieuwe trots: www.bedrijfsfeest.nl en kom de leukste activiteiten tegen!

Op de nieuwe SOS Site worden nu ook “landelijk” en “internationaal” activiteiten aangeboden. Met onze nieuwe filter techniek is het erg overzichtelijk voor u gemaakt. Ook met de vele nieuwe opties op onze site wordt het makkelijk gemaakt om de foto’s en video’s van uw activiteit te linken aan de social media. We vinden het altijd leuk om achteraf te twitteren of via facebook te reageren over de foto’s en filmpjes over uw activiteiten. Zo gaan ook wij mee met de nieuwe technieken op het internet!

Op onze site kunt u nu nog makkelijker onze diensten vinden en combineren. Wij dagen u uit om onze bedrijfsuitjes zo leuk mogelijk met elkaar te combineren op www.bedrijfsfeest.nl

Het SOS Team.